Van itt köztetek még olyan fiatal, aki nem dohányzik, nem alkoholizál, nem közösségi média függő, céltudatos, egyetemre jár, be tudja osztani a pénzét, gondol a jövőjére, képes felelősséget vállalni, sikeres stb?
Nos, van egy tippem, miért nem találsz valójában társaságot. Süt, hogy felsőbbrendűnek érzed magad, és gyanús, hogy valami hatalmas defektet titkolsz itt előttünk.
Én szeretek a közösségi médiára posztolni, és a pénzemet nem mindig sikerül beosztani - a többi viszont igaz rám. Mégsem lettél szimpatikus.
Volt egy olyan ismerősöm, akire mindez igaz volt, persze a saját elmondása szerint, de úgy mind egy szálig. Irigyeltem is. Utána összekavart egy hapsival, aki dobta, és erre megőrült. Mindenkire gyanakodni kezdett, a tünetei megegyeztek a paranoid skizofréniával, bár nem tudom, diagnosztizálták-e nála végül.
Az tuti, hogy egy időre mindenhonnan eltűnt utána, még a netes platformjairól is.
#4 Nem létezik olyan dolog, ami okot adhatna a felsőbbrendűségre. :)
Ráadásul ahogy említettem, pont ezeknek a "tökéletes" embereknek vannak a legnagyobb defektjeik. Annyi a különbség, hogy ő nem Instán, Fészen osztja a hazugságait, hanem Gyakorin.
Kíváncsi vagyok, hogy vajon a negatív tulajdonságairól miért nem írt még egy szót sem, és ha valóban ilyen tökéletes, miért nem mutogatják még csodaként...
#6 Nem vagyok rosszindulatú, csak túl sok tapasztalatom van Mr. és Miss Tökéletességekkel, akiknél kilóg a lóláb. Az egész poszt egy burkolt öndicséret kb.
"hozzám hasonló kaliberű" - ez például elég árulkodó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!