Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 12 éves fiamnak milyen sportot?

12 éves fiamnak milyen sportot?

Figyelt kérdés
Ő akrobatikus ugrásokra gondol, az érdekelné. De a városunkban korlátozott a lehetőség! Hosszú lábú kisfiú, sport javaslatnál ugrásokra (távol, magas) ajánlották! Most kacsintgat a kosárlabda felé, de alapvetően kényelmes típus, már már lusta! De fontosnak tartom a sportot tesi tagozatra jár. De rengeteg az energiája. Heti kettő hangszer és szolfézs már van, így heti kettő sportot tartok elképzelhetőnek, ami még úgy beilleszthető a napirendjébe, hogy, mellette a telefonját is nyomkodhatja! :-)

2018. okt. 19. 11:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Röplabda?

Kell hozzá a magasság és az is jó ha magasra tud ugrani.

2018. okt. 19. 11:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Hú tényleg!A városunkban a lány röpit nyomják nagyon! Remek csapatuk van.Fiúknak nem tudom, de megérdeklődöm.az a baj, hogy noszogatni kell.De tovább nem várhatok.Sportolni muszáj!Magas nyúlánk, vékony kisfiú!
2018. okt. 19. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:

1.vagyom.

Megkérdezhetem hogy melyik városba laktok mert én is röpizem és nagyon szeretem a női röplabda csapatokat.

Sok szerencsét a fiadnak hozzá.

2018. okt. 19. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
Esetleg harcművészetek (nem küzdősport..). Ott elég sokat számít a magasság és az ugrás is, csak el kell találni a műfajt. Viszont ráerőltetni nem szabad semmilyen sportot, mert meg fogja utálni a mozgást. Szerintem hagyni kéne, hogy ő nézzen utána a sportágaknak pontosabban, de nem akarok beleszólni, csak tanácsnak mondom. Sok sikert a kissrácnak!
2018. okt. 19. 16:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha harci stílusok, akkor küzdősporttal kell kezdeni és utána mehet harcművészet. Különben szenvedni fog. Ha ez érdekli, akkor először sima Box kezdésnek. A magassága előny oda amúgy is. De ha a Kick Box érdekli, vagy Thai Box, akkor lehet az is. Ezek után lehet majd pár év múlva harcművészetet keresni.
2018. okt. 19. 17:51
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Tőlem nagyon távol áll minden , ami harcművészet, de egy karate jellegű küzdő sportra gondoltam már!

Sajnos lusta!

De mindenben ügyes, amibe bedobjuk!Sajnos erőltetni kell.

2018. okt. 19. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:
47%
Egy kérdés.. Miért lettem lepontozva? Válaszoltam úgy gondolom, hogy normálisan. Ha nem tetszett tudom sajnálni. A kedves kérdező válasza pedig már ott bukott, hogy ,,Tőlem nagyon távol áll minden, ami harcművészet...". Saját magadnak, vagy a fiadnak akarsz sportot keresni? Ha a második, akkor azt kéne nézni, hogy Ő mit akar, nem azt, hogy a drága szülő mit szeret és mit nem. Reménykedek, hogy nem egy olyan kedves szülő írta ezt a kérdést, aki a gyerekére próbálja meg ráerőltetni azt, ami neki nem sikerült régen, mert az egy kicsit szánalmas. Remélem ezt érthetőbben kifejtettem... Nyugodtan le lehet pontozni, tudom, hogy fáj az igazság. Na csókolom.. (#5 Annak idején én egyből harcművészettel kezdtem és nem tűnt szenvedésnek, persze ez szubjektív.)
2018. okt. 19. 22:17
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Azért lettél lepontozva, mert rosszat ajánlasz. Először küzdősport kell, mert most fejlődik a legjobban az ember. Utána majd később nézhet harcművészetet. Én is harcművészettel kezdtem, szenvedek is még mindig, évek után a Boxszal a kiskorban begyakorolt Kung-fu lábmunka miatt. Ezért kell előbb küzdősporttal kezdeni. Amúgy is a Box az állóharc alapja, mindenkinek az ajánlott először, utána lehet tanulni mást mellé. Ilyen egyszerű. Ez az igazság. Tessék elfogadni, vagy sírj magadban, komment nélkül, mert nem érdekel senkit, hogy neked fáj, ha le vagy pontozva. Mintha bármit is számítana amúgy.
2018. okt. 19. 23:39
 9/14 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam le senkit!!

Komolyan

2018. okt. 19. 23:47
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem is értem ezt a pontozást és soha életemben nem jelölgettem semmit, ráadásul azt sem tudom, hogy kell!

:-)

2018. okt. 19. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!