12 éves fiamnak milyen sportot?
Figyeljetek Semmit de semmit nem lehet ráerőltetni érdekes gyerek.Valamit vagy rosszul csinálunk nála, de lehet ez a jó..(két tesója igazi formázható mintagyerek)Igen!! Ő a középső! :-)
Ő egy olyan kisfiú aki nagyon okos, egész kicsi korában osztott szorzott, azt sem tudja hol az iskolatáskája, kész káosz, néha tanul, inkább az angol,ami érdekli, de tavaly így is csak a két "seggelős" tárgyból lett négyese többi ötös.
Úgy látom épp az a baj, hogy semmiért nem kel küzdenie.
Talán négy éve már nem tudtam télen mit csinálni az energiájával beírattam műanyag pályás sísuliba,(tudott már valamennyire , de indultunk egy hónap múlva síelni és nem ott a pályán akartam egy rahedli pénzt kifizetni az oktatásra ill együtt akartam, hogy síeljen a család! Bőgött amikor otthagytam de óra végén imádta! Természetesen a síversenyt megnyerte..Ilyen ez a kisgyermek....
Vittük már bringázni, falat mászni, tényleg mindenhová pici korában úszni...De valahogy semmi.Mondjuk épp ma nézegette a síutakat és alig várja hogy menjünk, tényleg nagyon ügyes.De annyira jó lenne, ha valamit szívvel lélekkel tenne!
Erőltetés: Apja is én is futunk..Ők a három gyerek ebbe születtek bele...
Egyik gyerekünk sem szeret futni..Még csak nem is ügyesek ebben..
Azt hiszem ez elárulja, hogy nem erőltetjük őket!
Az utolsó válaszomat a kérdezőnek szántam (a bocsánatot). Csak most látom drága ÍvesKöríves barátom válaszát.. Én úgy gondolom ,hogy ez teljesen relatív.. Én harcművészettel kezdtem, próbáltam utána küzdősportokat is és semmi hátrányát nem éreztem annak, hogy nem küzdősporttal kezdtem. Azért, mert neked ez nem így volt nem kéne általánosítani. Én leírtam azt, amit az évek során tapasztaltam és kész. Ezzel a stílussal pedig csak magadat minősíted drága barátom. Őszintén. Beszóltam én, vagy tettem bármit ellened, hogy nem tudtad normálisan leírni, amit akartál? Nem tudom, hogy te mennyire csinálod a harcművészetet, küzdősportot, de ha rendesen csinálnád, akkor tudnád, hogy amit leírtál az így elég nagy baromság... Ki mondta, hogy fájt az, hogy lepontoztál? Senki! Leírtam amit gondoltam, kész. Magasról sz.rok rá, ha valakit nem segítek a válaszommal (persze megpróbálok általában a legjobb válasszal szolgálni, igaz barátom..?), ha valami baromságot írok ki nyugodtan pontozzanak le. Viszont amit kiírtam az nem baromság volt, ezért kérdeztem meg és írtam még mellé, e azt is a kérdezőnek (igaz kiderült alaptalanul).
Na kellemes sírást kívánok Neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!