Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Skinny fat testalkatom van....

Skinny fat testalkatom van. Tömegeljek vagy fogynak? Kép!

Figyelt kérdés

190 magas vagyok és 92 kg.

Tudom hogy nem sok izom van rajtam és pocakom is van.

Valaki azt mondja hogy akkor kell elkezdeni szalkasitani ha van mire.

Valaki meg az mondja hogy bizonyos testzsír százalék felett kevesebb a tesztoszteron szint és nehezebb az izom építés.

Szóval tényleg nem tudom hogy mit csináljak.

Milyen edzéstervet kövessek és hogyan kajáljak? Illetve meddig?

[link]

2020. nov. 8. 23:30
1 2
 11/13 $$$$$ ***** válasza:
38%

9 es . Mekerdezhetem hogy aki hobbi gyuros miert ne tömegelhetne es miert ne hasznalhatna ezt a szot ? Tömegelni barki tömegelhet. Annyi hogy mi "amatörök,,nem cuccolunk mellé mint ti....

10, ja van rajtam izom. Elegge elegedetlen vagyok magammal. De mar edzek egy ideje. De meg messze a cel.. De en a srac helyeben akkor se akarnak fogyni. Mert hondolom erosodes a cel. Es 190 cm-hez 92 kg-val siman lehet fejlödni... Es majd leszalkasit ha lesz rajta izom. Addig szerintem felesleges.

2020. nov. 9. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
De miért is kéne fogynia? Nem zsíros! A zsíros nem itt kezdődik. Teljesen normális, átlagos teste van. Ha izmosabb lesz, csak még jobban fog kinézni. De így is tökéletes. Nem csak a szálkás test néz ki jól.
2020. nov. 9. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
27%

Nem pontoztam senkit se le, se föl, de kezdem egyre inkább azt gondolni, hogy ez a "testépítés rovat" nem más, mint pszichológiai kezelésre szoruló zsírfóbiás betegek gyülekezőhelye. Valószínűleg nyitni kéne egy külön rovatot "vézna gyerek erősödni akar" jelmondattal, aztán menne mindenki a saját dolgára.

Persze, lehet hajtani haskockákra... ha vkinek ez a mániája, de hogy téged túlsúlyossági problémákkal egy mondatba összerakni, az kicsit erős. Odakinn, a civil életben ez nem pocak, hanem a világ legnormálisabb állapota.

Odakinn, az utcán azt látják, hogy valaki vállas-e, emberes-e, vagy olyan, akire ha feldobnának két zsák cementet, összeszarná magát. Annyit mondok még, hogy nem ezek a testépítő szakhuszárok fognak hozzád feleségül menni.

Ezzel a magassággal és némi vállassággal te 100 kilóval se leszes se nagydarab, se széles, se vastag, se szekrény, se kövér, se beles, se hájas, se folyós, se pocakos. Még ha nagyon rosszul csinálnád se! Pláne, ha még izmos is vagy. Azt a bmi-t az átlag póklábúakra fejlesztették, ott működik.

Azért a semmihez képest láthatóan van vádlid, és a mellkasod, felső rész se annyira hú de nyeszlet, mint másik 10-ből 9-nek. De azért van még hova tovább menni, én azt mondom, mert összességében ez egy vékony fiatalember-forma. Nem vagyok ám híve a túltolt, nagydarab, szekrény embereknek, de neked még bőven van hová menni.

Skinny fat-et arra mondják, akin csüng az úszógumi kapanyél lábak társaságában.

Azt a kérdést tedd fel magadnak, hogy ebben az anorexiás testépítő közegben akarsz pirospontokat gyűjtögetni, elismerésükben fürdőzni, vagy odakinn, az utcán, józan emberek között. Ha ezt megválaszoltad magadnak, akkor tudni fogod, melyik irányra fektesd a hangsúlyt. Nők nem fognak mindenféle szálkák, barázdák, ér- és izomtónusok látványára begerjedni, mert nem úgy működnek, de hogy összességében vézna vagy nagyobb, emberesebb, izmosabb-e valaki, na azt megjegyzik.

2020. nov. 10. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!