Skinny fat testalkatú vagyok, tehát az izom tömegemhez képest nagyon magas a testzsír százalékom. Hogyan gyúrjam ki magam?
Figyelt kérdés
Edzőterem nem játszik, mivel nincs rá pénzem. 19 éves vagyok, 175cm magas, 65kg.
Így nézek ki jelenleg:
Ilyen test lenne a cél:
Mit csináljak, hogy megváltozzon a testkompozícióm? Hogyan csökkentsem a testzsír százalékom? Aerobozzak? Kardiózzak? Fél év alatt heti három négy edzéssel milyen testet lehet összehozni?
Ezelőtt semmit sem mozogtam.
2020. márc. 2. 15:17
1/4 A kérdező kommentje:
Annyit kérnék, hogy a szokásos "menj le terembe ott biztos segítenek", vagy "erre van a személyi edző" illetve "nekem az xy szteroid segített" válaszokat kerüljétek. Köszönöm.
2020. márc. 2. 15:19
2/4 anonim válasza:
Először fogyj zsírból, közben próbáld a lehető legtöbb izmot megtartani. Ehhez megfelelő étrend kell, és testedzés. Utána jöhet az izmosítás. Ahhoz tömegelő étrend kell, és izomnövelő edzés. Aztán megint szálkásítás, és így tovább.
3/4 anonim válasza:
Ha nem tudsz kigazdálkodni 8-10 ezer Ft-ot havonta egy kondi bérletre akkor kár az egészért. Otthon izmot építeni eszközök nélkül nem fogsz tudni. Meg gondolom fehérjeporra se akarsz költeni. . .
4/4 anonim válasza:
Menj el futni, mellette otthon fekvőtámaszozz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!