Skinny fat vagyok? Vagy csak en gondolom tul?
foci mellett is jártam kondiba igaz nem sokat szoval nem vagyok uj arc e téren .1 éve abbahagytam a focit és jött fel pár kg 68kg miota edzek 2 honapja lettem 71-72 kg
jelen pillanat tömegelek mert nem vagyok egy nagydarab ember 175cm vagyok van rajtam némi izom de zavar a hasam amit szalkasitasnal diétánál szeretnék majd leadni ha eljutok 80 kg ig :) szerintetek? file:///C:/Users/asus/Desktop/IMG_4357.PNG
Én meg női szemmel azt mondom, hogy egy totál normális, emberi testalkatod van. Nem kigyúrt, izmos (amit én amúgy nem szeretek), nem elhízott, nem vézna... Simán normális.
Egészséges.
Semmi baj nincs veled. Nyilván sportolj, persze, az mindig jó, de ne gondold túl a kinézetedet.
egy másik kép és ha tömegelnék izmot épitenék és csak akkor adnam le? nyilván nincs helyi zsirégetés tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!