Skinny fat vagyok? Vagy csak en gondolom tul?
Figyelt kérdés
foci mellett is jártam kondiba igaz nem sokat szoval nem vagyok uj arc e téren .1 éve abbahagytam a focit és jött fel pár kg 68kg miota edzek 2 honapja lettem 71-72 kg
jelen pillanat tömegelek mert nem vagyok egy nagydarab ember 175cm vagyok van rajtam némi izom de zavar a hasam amit szalkasitasnal diétánál szeretnék majd leadni ha eljutok 80 kg ig :) szerintetek? file:///C:/Users/asus/Desktop/IMG_4357.PNG
2020. febr. 28. 18:16
11/19 anonim válasza:
Most őszintén, minek akarsz egyáltalán tömegelni? Már most is van rajtad elég zsír, semmi szükséged nincs többre. A "tömegelés" eleve túlértékelt. Menj le 13-15% testzsírra, ahogy korábban ajánlotta valaki onnan pedig lean bulking ~10-15% körüli kalóriatöbblettel.
12/19 A kérdező kommentje:
Es meg is hogy “dietazak” ugy hogy kozben izmot is epitsek?
2020. febr. 28. 20:33
13/19 anonim válasza:
Ezen fölösleges aggódnod. Ott van a szükséges energiamennyiség a hasadon és a csöcsödön. Azzal nem lennél előrébb, ha még több zsírt pakolnál fel magadra.
14/19 anonim válasza:
Kezdőként könnyedén fogsz tudni, de most őszintén, mi történik ha 4 hónap szálkásítás után kezdesz el izmot felszedni? Ha most tömegelsz 2 évig, 2 év múlva is szarul fogsz kinézni, mert csak több lesz rajtad a zsír, hiába lesz rajtad izom, de ha most 4 hónap alatt leszálkásítasz, és utána másfél évig lassan tömegelsz nem mondom hogy top formád lesz, de egy sokkal sokkal esztétikusabb formád lesz, de abba a 2 évben gondolj bele, 2 év zsíros test, vagy 4 hónap zsíros test és utána egy egyre javuló látványosan fejlődő esztétikus test?
15/19 anonim válasza:
11-es jól írja. Tomegelni naturalba eleve nem sok értelme van mivel alig szedsz fel plusz izmot max hájat. Cserébe viszont tomheted magadba a szekérnyi kaját ami sokszor jól sem esik. Nem csak szálkásitas meg tomegeles létezik. Előbb szalkasits aztan jöhet a lean bulking ami azt jelenti h egészseges fehérjedús kajakat eszel normál adagokban es semmivel nem leszel kisebb mint egy tomegelessel. Ha most elkezdenél tomegelni akkor csak egy rúd parizer karod meg mèg zsírosabb hasad melled lenne, nulla tónussal.
16/19 anonim válasza:
Picit gyúrj, minimális izmosítás, de tényleg csak egy kicsit, de jó tested van nagyon.
17/19 anonim válasza:
jól néz ki az a fekete csempe + fehér fuga kombó!
18/19 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2020. febr. 29. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!