Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomláz kezelése?

Izomláz kezelése?

Figyelt kérdés
Nem szeretném elhanyagolni a lábedzést, de ha lábazok, akkor 3-4 napig akkora izomlázam van, hogy gyakorlatilag járni sem bírok, de a munkámban elég sokat kell rohangálni minden nap. Próbálok nyújtani sport krémet, de csak minimálisan használ. Jól jönne valamilyen megoldás.

2020. nov. 6. 04:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy lepontoztatok, de nem írtam hülyeséget. Én is a hülye gyúrós oldalakról tanultam, hogy pihentetni kell egy hétig. Aztán amikor egy igazi edzőhöz kerültem, rohadtul fájt a seggem az izomláztól. Mondtam neki, hogy nem tudok menni, mert járni alig bírok. Azt mondta rá kell dolgozni és hamarabb elmúlik. Jó mondom nem így tudom, de hát egye fene. Leedzettem és jé! már edzés után is csillapodott a fájdalom. És sokkal hamarabb regenerálódtam is.
2020. nov. 6. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Az izomláz mértéke a mérvadó abban hogy rá kell-e dolgozni vagy sem. Igen, van hogy segít, de ha brutális mértékű akkor ártani fog és nem használni.
2020. nov. 6. 15:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!