Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen terv alapján edzel?

Milyen terv alapján edzel?

Figyelt kérdés
Üdv. Milyen terv alapján edzetek? Hány nap egy héten? Testépítő, vagy erőemelő vonal? Milyen bontásban? És esetleg ha lennél kedves leírni a 3 alapgyakorlatban a maxod (közeli) értéket. Szeretnék átállni heti 4 edzésre, de tanácstalan vagyok, rossz tervre meg nem akarok állni, vagy rossz bontásra, mert a heti 3 nagyon patent eddig.

2020. okt. 29. 19:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sok sikert, kedved 10# es. :)
2020. okt. 30. 11:09
 12/13 AnonimAthlet ***** válasza:

Heti 2x edzek egy izomcsoportot. Saját edzésterv alapján. 183cm 85 kg.

Nem tudom a maxokat otthon edzek egyedül, fekvenyomásnál 100kg-val szoktam szériázni 6-7 db sorozatonként. Cél 90-95 kg.

2020. okt. 30. 16:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az edzéstervem 8 napra van lebontva nem egy hétre, mivel heti 5-ször edzek pus-pull-leg bontásban, így tudok megedzeni 2x egy izmot. Vegyítve van a testépítő és erőemelő edzés, egyikre sem fókuszálok különösebben. Fekvenyomás 110kg guggolás 130 kg felhúzás 175kg
2020. okt. 30. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!