Rosszul csinálok valamit?
Figyelt kérdés
Kb 1 hónapja kezdtem edzeni karra, nem lazán, jó kemény edzéseket tartok. Látok eredményt, de nem sokat. Ez így normális hogy lassan fejlődik az izom, vagy nagyobb súly szükséges?2020. okt. 23. 12:59
2/10 anonim válasza:
Fektess nagy hangsúlyt a gpp-re!
3/10 A kérdező kommentje:
#1 persze, gondoltam és nem várok 1 hét után hatalmas izmokat. De pl mennyi idő múlva lesz látható változás?
2020. okt. 23. 13:47
4/10 anonim válasza:
Attól függ mivel akarod látni, vagy ki látja. Te fogod legutoljára, és legkevésbé, mivel te látod magad a legtöbbet. akik ritkábban látnak, azok jobban fogják látni, meg idővel ha már jóval nagyobb leszek az átlagtól, akkor mindenki, rajtad kívül.
5/10 anonim válasza:
Lehet,h hozzád ez a ,,kemény"ne. elég kemény.
Szerintem egy kicsit jobban edz,fogadj fel egy edzöt.
6/10 anonim válasza:
1 hónap után mit szeretnél? Idő kell az izmoknak. Kb havi fél centi a max. Ezzel számolj.
7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, pont ezért kérdezem, mert nem tudom mennyi idő kell neki. (?)
2020. okt. 23. 16:34
8/10 anonim válasza:
Mindenkinek más. Nagyban függ az alap fizikumodtól, a táplálkozásról, az alkatodtól, na meg a célod sem mindegy, hogy mekkora izmokat szeretnél.
Egy átlagos sportos, izmos testalkat ami itt kérdés is volt már többször az olyan 1,5 év. Szóval legyél türelmes.
9/10 anonim válasza:
Hátra mellre edzz inkább,ha karokat akarsz.
10/10 anonim válasza:
Olyan 2-3 hónap kell azért, hogy jobban látszódjon az eredmény. Amúgy meg az izomnál is hasonló, mint a fogyásnál ha gyorsan akarod elérni nem lesz túl tartós. Legyél kitartó, végezz változatos edzéseket. Azért hagyjál kb 1 pihenőnapot egy izomcsoport edzés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!