Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tojás, csirkehús és túró....

Tojás, csirkehús és túró. Melyik legyen a reggeli, ebéd és a vacsora?

Figyelt kérdés
(Van mellékétkezés is, de ezek a fők.)
2020. okt. 15. 09:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akkor helyette mi legyen? Cottage Cheese? Vagy tejtermék egyáltalán nem jó? Megint hús vagy mondjuk sárgaborsó?

Köszönöm amúgy.

2020. okt. 15. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:
Bármi lehet ami nem szemét kaja. Én szoktam olyat, szarrá főzök 100 gramm rizst, egy shakerben elkeverek 3 kanál fehérjét (kb 90gramm) majd összekeverem, kicsit még hagyom nagyon alacsony lángon. Ha kihűlt akkor beverem az egészet. De szoktam még halat is enni, lágytojást, fehérjéből és almából készült palacsintát, gofrit, lazacot, stb
2020. okt. 15. 11:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Hát a hal nagyon jó, de én sajnos nem szeretem:/

Akkor ha reggelre csinálok valami rizses vagy zabpelyhes izét és estére tojás? Estére már nem kéne ilyen ch, nem?

Fehérjeporból italt napközben már 2x csinálok, de lehet 3.nak is az lesz. Nem vagyok nagy kajás. Valami tömény kéne, amiből kevés is elég:/

Köszi megint.

2020. okt. 15. 11:27
 14/19 A kérdező kommentje:
Még egy gondola, lehet hülyeség, de ugye azt mondtad, hogy az előző órákbani tápanyagokat gátolja, akkor reggelire nem jó túró vagy cottage?
2020. okt. 15. 11:36
 15/19 anonim ***** válasza:
A fehérjepor az kiegészítő, és ne abból fedezd gyakorlatilag a fehérjéd felét.
2020. okt. 15. 11:38
 16/19 A kérdező kommentje:
De ha alapból keveset eszek, akkor mit csináljak?
2020. okt. 15. 11:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Reggelire zab fehérjeturmixxal aszalt gyümölccsel keverve pl
2020. okt. 15. 12:16
 18/19 anonim ***** válasza:
A fehérje is akkor a jó hogyha változatos forrásokból viszed be. Szóval erőszakopd meg magad és egyél
2020. okt. 15. 12:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Oké, igyekszem, de akkor reggelre sem jó a túró vagy a cottage cheese?
2020. okt. 16. 00:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!