Csak fogyással fog változni az alakom vagy a fogyás mellé kell edzeni is?
Figyelt kérdés
Szóval régen minden különösebb edzés nélkül sportos alakom volt. Az elmúlt években viszont sörhasat növesztettem(178cm 76kg). Elkezdtem diétázni, kb 1.5kg már lement viszont nem vagyok tisztában a következőkkel. Ha nem edzek csak fogyok akkor vissza laposodhat a hasam vagy ahhoz mindenféleképpen edzenem is kell?2020. okt. 12. 20:36
1/7 anonim válasza:
Kaloriadeficittel fogsz fogyni, nincs helyi zsiregetes.
3/7 anonim válasza:
178/76 kilósan sörhasad van?
Van egy rossz hírem.Ezek alapján ,ha lefogysz,egy etióp gyerek látva téged, sírva átadná a napi menűjét.
Persze hogy kell edzeni.
Nem csontváz akarsz lenni gondolom,hanem hogy valami hús is legyen rajtad.
4/7 A kérdező kommentje:
Talán túloztam a sörhassal de látszik hogy ott van felesleg.
Köszi a megerősítést az edzéssel kapcsolatban.
2020. okt. 13. 07:51
5/7 anonim válasza:
Kell edzeni, nem csak a forma miatt, egészségnek is jó a mozgás
6/7 anonim válasza:
Szia kérdező, sikerült esetleg leadni a sörhasból, vagy megvan még?
7/7 A kérdező kommentje:
1-2kiló ingadozás, de nincs jelentős változás. Bár való igaz csak pár napja kezdetem el tudatosabban számolni a kalóriákat. Plusz a futáshoz való szoktatásomat.
2020. nov. 9. 05:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!