Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kell heti kétszer...

Hogyan kell heti kétszer megedzeni az izmokat?

Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 09:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
13%

Sziasztok béci vagyok

Debrecen kátlörbe járok.

5-7 edzek.

A jómaradat megnézném én is de amásikat is aki kihívta.

197cm 147kg kar 55cm 48F

Bármi egyéb kérdés én is várok mindenki címet is írtam.

2020. okt. 8. 13:47
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2x? Teljes test edzés, alapgyakorlatokkal
2020. okt. 8. 16:06
 23/28 anonim ***** válasza:
Nemet cegreklamok vannak a hatterben fiacskam...honnan szedted ezeket a kepeket? Biztos valami magyar verseny volt ...
2020. okt. 8. 18:38
 24/28 anonim ***** válasza:
#26 Németországban volt a verseny
2020. okt. 8. 18:58
 25/28 anonim ***** válasza:
Az a baj a teljes testes edzessel, hogy nem jut ido a reszletekre. Egyebkent, ha heti ketszer akarsz minden izmot megedzeni, jo felosztas lehet a: Felso, also test, piheno, tolo, huzo, lab, piheno felosztas.
2020. okt. 9. 00:30
 26/28 anonim ***** válasza:
#25 Mit értesz részletek alatt? Alkar, csuklya, vádli, core, stb? Vagy az izoláció és egyéb kiegészítő gyakorlatok?
2020. okt. 9. 07:04
 27/28 anonim ***** válasza:
elég heti egyszer
2020. okt. 9. 08:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Általánosságban úgy, hogy az egy napi edzést kettéosztot heti kettőre. Szóval ha elmész mellezni és nyomnál rá 5 gyakorlatot.. akkor a heti kettes bontásban 2*3. és így tovább.

A másik verzió, ha nem heti bontásban csinálod, de mégis néha hetente kétszer edzel meg bizonyos izmokat. Itt a pihikkel lehet variálni. Egy nap edzés, egy nap pihi, kettő egy, vagy három hettő arányban. Lesznek olyan hetek ahol egy hétre kvázi kettő ilyen olyan edzés lesz... Ezesetben nem kell lefelezni az elvégzett sorozatok mennyiségét, mehet a teli edzés.

A harmadik ami eszembe jutott, az az alsó/felsőtest bontott edzésterv. Ahol szintén kevesebb sorozattal edzel mindent, azonban jellemzően csak összetett, kemény gyakorlatokkal.

2020. okt. 17. 14:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!