Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem vicc, mikor a...

Csak szerintem vicc, mikor a cuccokon elő testépítők jönnek az alázattal és a kitartással?

Figyelt kérdés
Legyen szó akár egy versenyzőről is, közelében nincs annak az akaratnak és alázatnak, amit egy naturál sportolónak kell hoznia, ha komoly eredményeket szeretne elérni. Emberek egy sima stana és provi kuraval, egy kis odafigyelessel olyan format hoznak, amiről egy naturál sportolo nem is almodhat. Ők meg jönnek azzal a liternyi adogolasu teszto, tren, novi, és egyéb cuccok mellett, hogy akart, kitartas és alázat. A nagy fa.szt.:D Ahhoz kell kitartas, akarat és alázat, mikor naturálban lassan jon minden kis eredmeny es azert kőkeményen meg kell kuzdened ugy, hpgy nincs meg pszichésen az a loket, amit mar alapbol megadnak a cuccok es erre még jon az is, hogy szemmel lathato a valtozas rovid idon belul is. Ezért is keztek el cuccozni 99 szazalekben, mert ok ehhez gyengek voltak, aztan persze elkezdtek cersenyezni, és utana lehet azzal takarozni, hogy dehát a versenyzes megkoveteli a cuccozast. Undotito ez az egesz testepites kozeg, ami mára kialakult. De még ennel is jobb az, mikor 10 fele cuccon elo testépítő habzo szajjal nezi le a kakaos csigat evő embert, mert az mennyire káros. De legyen ez majd egy masik kerdes temaja.
2020. okt. 7. 14:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Kerdezonek van igaza.

Unalmas már ez az étrend, edzés stb duma

Én a lelkemet kilehelem minden téren, de olyan szr genetikam van hogy senki sem mondja meg hogy testepitek.....

2020. okt. 9. 17:43
 32/36 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érti 🙄

Igen én cuccozok, de heti 12 edzésem van. Reggel munka előtt és este. Egyedül a vasárnap van pihenőnapom. Heti hétszer főzök, nem eszek szemét kaját. Alkoholt nem ittam már 3 éve. Ennél többet mit akarsz?!

2020. okt. 9. 20:16
 33/36 A kérdező kommentje:
Nem akarok többet, de még igy sem kozelited meg azt a fajta kuzdelmet, amit naturalban kéne hozni egy jo formaert, es igazabol ez az igazi kuzdelem. Erted mar?
2020. okt. 9. 22:52
 34/36 anonim ***** válasza:
#33 na jól van 😂😂 Szevasz
2020. okt. 10. 11:21
 35/36 A kérdező kommentje:
#33 Nem tudod elfogadni az igazsagot, mi? Vajon nalad hogyan nézett ki ez a koxolasba kezdes? Biztos úgy, hogy már naturálban kihoztad magadból a maximumot, megvolt az a tömeg, az a szarazsag, az az arányosság, aminél már nem nagyon van tovább naturálban, igy koxhoz nyúltál. Nyilvan nincs igy, es azert, mert az a turelem, az a kitartas, az az akarat, az az alazat, meg még sorolhatnám ezeket a hangzatos szavakat, nem voltak meg ahhoz, hogy naturalban erre kepes legyél. És naturalban mindig megeri minel messzebbre eljutni eredmenyek tekinteteben, akkor is, ha a kesobbiekben koxolni akrsz, szóval ez sem indok. :D
2020. okt. 10. 13:34
 36/36 anonim ***** válasza:
Hát rosszul gondolod. 8 év edzés után nyúltam cucchoz
2020. okt. 10. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!