Csak szerintem vicc, mikor a cuccokon elő testépítők jönnek az alázattal és a kitartással?
Figyelt kérdés
Legyen szó akár egy versenyzőről is, közelében nincs annak az akaratnak és alázatnak, amit egy naturál sportolónak kell hoznia, ha komoly eredményeket szeretne elérni. Emberek egy sima stana és provi kuraval, egy kis odafigyelessel olyan format hoznak, amiről egy naturál sportolo nem is almodhat. Ők meg jönnek azzal a liternyi adogolasu teszto, tren, novi, és egyéb cuccok mellett, hogy akart, kitartas és alázat. A nagy fa.szt.:D Ahhoz kell kitartas, akarat és alázat, mikor naturálban lassan jon minden kis eredmeny es azert kőkeményen meg kell kuzdened ugy, hpgy nincs meg pszichésen az a loket, amit mar alapbol megadnak a cuccok es erre még jon az is, hogy szemmel lathato a valtozas rovid idon belul is. Ezért is keztek el cuccozni 99 szazalekben, mert ok ehhez gyengek voltak, aztan persze elkezdtek cersenyezni, és utana lehet azzal takarozni, hogy dehát a versenyzes megkoveteli a cuccozast. Undotito ez az egesz testepites kozeg, ami mára kialakult. De még ennel is jobb az, mikor 10 fele cuccon elo testépítő habzo szajjal nezi le a kakaos csigat evő embert, mert az mennyire káros. De legyen ez majd egy masik kerdes temaja.2020. okt. 7. 14:58
21/36 anonim válasza:
Büfés kapott 5 negatívot.
Nem elgondolkodtató ez egy kicsit 😂?
22/36 anonim válasza:
Büfémérnök Dr PhD olyan korban született, ahol a kölkök többet gondolnak magukról mint amik. Aztán majd az élet eldönti mennyire életképes😂
23/36 anonim válasza:
#18 Azért megnézném azt a kőkemény naturál formádat 😂
24/36 A kérdező kommentje:
Nem szemelyeskedni kene, hanem normalis erveket felhozni az enyeimmel szemben, ha nem ertesz egyet.
2020. okt. 9. 10:08
25/36 anonim válasza:
#24 Semmi közöd hozzá, hogy ki cuccozik és ki nem. Minden olimpikon nyom valamit, őket miért nem kérdezed meg?
26/36 A kérdező kommentje:
Ahhoz semmi kozom, hogy ki cuccozik, de ha tudnad ertelmezni a kérdést, tudnád, hogy nem erről szól,hanem arrol a vegtelen nagy hit, akarat, kitartas és alázat maszlagrol, amit eloadnak,ugy,hogy natural sportolokent elbuktak.
2020. okt. 9. 13:55
27/36 anonim válasza:
#26 az ő céljukhoz kell a cucc. Ha normális, szálkás nagy izomtömeget akarnak, akkor bizony kell a kitartás és a 100% munka. A cucc nem fog diétázni senki helyett. Vagy azt mondod, hogy cuccal te is lehetnél Kökény Béla, vagy te is guggolnál akkora súllyal mint Kathi Béla?
28/36 A kérdező kommentje:
Még mindig nem erted a kerdest,reménytelen eset vagy, hagyjuk inkább
2020. okt. 9. 15:28
29/36 anonim válasza:
Az a helyzet kerdezo, h van egy fix velemenyed, es ennyi. Pedig fogalmad sincs a cuccozasrol, hogy hogyan mukodik, miben segit, szoval te vagy az, aki nem fog fel vmitm
30/36 A kérdező kommentje:
Van fogalmam róla, próbáltam én is. Kis tesztoszteron propionat- winstrol kuraval olyan format hoztam, amit naturalban meg sem kozelitettem soha, sokkal komolyabb odafigyelessel sem. Ezt a kúrát akkor csináltam, amikor tudtam, hogy nem tudok odafigyelni se az edzesre, se a pihenesre, se a kajalasra ugy, mint elotte egy ideig, de a jo megjelenesre szuksegem volt, es nem akartam osszeszakadni, ezert kezdem bele,es mondom, jobban neztem ki es erosebb voltam, mint naturalban komoly odafigyelessel. Arról nem beszélve, hogy amit loketet ad lelkileg a tesztó, azzal minden konnyebb. Konnyebb a dietat tartani, konnyebb edzeni, konnyebb motivaltnak maradni. Volt, hogy hajnalban ertem haza, full faradtan, az etrendem is szar volt az nap, kaloriadeficitben voltam, de keményen le tudtam edzeni. És akkor ezzel szemben ott van a naturál, belead mindent, lelkileg nincs meg az a hattert, a forma nem jön olyan gyorsasággal, de meg lassan se fogsz arra a szintre elerni, ahova a koxos,kozben latod, hogy a sok koxos elkezd neked papolni a kitartasrol, alazatrol, meg ilyen hagzatos szavakrol:DNa ez az, amihez igaz kell az hit, akart, kitartas es alazat.
2020. okt. 9. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!