Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak szerintem vicc, mikor a...

Csak szerintem vicc, mikor a cuccokon elő testépítők jönnek az alázattal és a kitartással?

Figyelt kérdés
Legyen szó akár egy versenyzőről is, közelében nincs annak az akaratnak és alázatnak, amit egy naturál sportolónak kell hoznia, ha komoly eredményeket szeretne elérni. Emberek egy sima stana és provi kuraval, egy kis odafigyelessel olyan format hoznak, amiről egy naturál sportolo nem is almodhat. Ők meg jönnek azzal a liternyi adogolasu teszto, tren, novi, és egyéb cuccok mellett, hogy akart, kitartas és alázat. A nagy fa.szt.:D Ahhoz kell kitartas, akarat és alázat, mikor naturálban lassan jon minden kis eredmeny es azert kőkeményen meg kell kuzdened ugy, hpgy nincs meg pszichésen az a loket, amit mar alapbol megadnak a cuccok es erre még jon az is, hogy szemmel lathato a valtozas rovid idon belul is. Ezért is keztek el cuccozni 99 szazalekben, mert ok ehhez gyengek voltak, aztan persze elkezdtek cersenyezni, és utana lehet azzal takarozni, hogy dehát a versenyzes megkoveteli a cuccozast. Undotito ez az egesz testepites kozeg, ami mára kialakult. De még ennel is jobb az, mikor 10 fele cuccon elo testépítő habzo szajjal nezi le a kakaos csigat evő embert, mert az mennyire káros. De legyen ez majd egy masik kerdes temaja.
2020. okt. 7. 14:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Büfés mérnök barátunk próbál értelmesnek látszani, de sajnos az igazságot mindenki tudja😂 ja és nem leszel soha igazi mérnök ezen a szakon😉
2020. okt. 7. 17:30
 12/36 anonim ***** válasza:
Valoban teved a kommentelo, aki azt irja, hogy semmit nem er a cucc alazat es kitartas nelkul. mielott nekem estek, leszogeznem, hogy cuccal is ugyan ugy bele kell rakni a 100% ot, ha egy ertelmes format akarasz, de... volt egy tanulmany, ahol vettek ket kontrollcsoportot. az egyiknek csak tesztot adtak, nem csinaltak semmit, chipsen eltek kb, meg a masik csoport profin kajalt, aludt, es edzett (semmi melo, stressz stb) es megis az az ido alatt, amig ez tartott, a szteroidosok joval tobb izomtomeg gyarapodast ertek el, mint azok, akik edzettek es ettek, kezdokent. full kezdokent. Csak mondom. Es nem, nem keresem ki a tanulmanyt, ha erdekel keresd meg magadnak. puszi
2020. okt. 7. 18:41
 13/36 anonim ***** válasza:

Hát ez kb olyan,mint amikor felmennek a hegyre maszkban,kitűzik a zászlót,meg fotozkodás a világ tetején,interjú stb.A serpa meg a háttérben leb...a a hóba a málhát, kicsit izgatottan,mert van egy fordulója még estélig,és szeretne időben hazamenni a családhoz.

Nem egy kategória.

Egy koxos beszéljen kitartásról,alázatrol egy másik koxosnak.

2020. okt. 7. 20:02
 14/36 anonim ***** válasza:
Fingod sincs az egészről kérdező
2020. okt. 8. 07:27
 15/36 A kérdező kommentje:
Indokold meg, miért.
2020. okt. 8. 09:59
 16/36 anonim ***** válasza:
20%
Mert én is cuccozok és mernék fogadni, hogy keményebben és többet is edzek mint te.
2020. okt. 8. 10:01
 17/36 anonim ***** válasza:
44%
Ha undorító ha nem, nem kell vele foglalkozni. Mindenki eddzen a saját képességeihez, lehetőségeihez mérten. Nem másoknak kell megfelelni. Ki kell szakadni abból a közegből, vagy azon gondolataidból, ahol az számít hogy ki mit gondol rólad, meg a befektetett munkáról és az eredményről. Egyébként natúrban is össze lehet pakolni egy olyan fizikumot, erőszintet, amit ezek a szezonkoxos gyerekek soha nem fognak elérni. Érd el, tartsd meg és ne foglalkozz másokkal. Te tudod hogy beleraktál 15 évet az edzésbe, kajába, az hogy más mit gondol ne érdekeljen, akkor sem ha a szomszéd gyerek 2 év alatt eléri ugyan azt.
2020. okt. 8. 10:02
 18/36 A kérdező kommentje:
#16 Ha keményebben és többet is edzel, mint én, azt nem naturálban teszed, épp erről beszélek. Egyebkent sem ugy néz ez ki, hogy minél kemenyebbe edzel es minél tobbet, az annal jobb. Nyilvan gyenge voltal ahhoz, hogy natiralban kuzdj, igy cucokhoz nyultal, innentol ne gyere a kitartassal es alazattal, mert amit cuccal hozol, az mar nem csak a te erdemed, ott kokemenyem dolgozik a cucc is, ugy pszichesen, mint fizikalisan
2020. okt. 8. 14:06
 19/36 anonim ***** válasza:

Ez az "edzz keményebben" is egy jó nagy f.szság,ha belegondolunk.

Ugye megvan mindenkinek az a rész,ami arról szól,hogy pihenés közben nő az izom.Nahátakkor,ha te keményebben edzzel,mint amiből ki tudod magad pihenni a köv edzesig,akkor nem fogsz regenerálódni ,és izmot építeni.Van egy véges határa a sorozatszámoknak,gyakorlatoknakbukason túli edzesnek.Es hiába is edzzel "keményebben",zabálsz többet,lósz.rt se érsz el vele.

2020. okt. 8. 14:18
 20/36 A kérdező kommentje:
Ezt irtam én is.
2020. okt. 8. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!