Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mondanátok nekem pár gyakorlat...

Mondanátok nekem pár gyakorlatot itthonra?

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni edzeni, nem bombatestet akarok, csak kicsit formába hozni magam, legyen egy kis erőnlétem. Futni el fogok járni az már biztos. De itthon is szeretnék valami kis edzést. Ami rendelkezésemre áll, az egy 10kg-os kézi súlyzó, illetve egy hasizom roller. Köszönöm előre is a válaszokat.

Hozzáteszem neten nézegettem edzésterveket, de mindegyikbe ír húzódzkodást, de nincs itthon húzódzkodó rudam, az edzőparkok meg ugye le vannak zárva..

2020. ápr. 16. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Bodyweight strenght training anatomy könyvet javasolnám. Igaz angol tudás szükséges hozzá. Kb 6,8 mb nagyságú pdf formátumban is elérhető.
2020. ápr. 16. 12:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem (bár nem tudok valami nagyon angolul, de egy próbát megér).
2020. ápr. 16. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Tessék:

https://www.youtube.com/watch?v=95846CBGU0M

De azért a húzódzkodórúd alap. Nem egy nagy kiadás.

2020. ápr. 16. 13:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Annyira nem vészes, mert le van rajzolva a gyakorlat, csak néhány variációnál nincs kép, hanem csak leírás.
2020. ápr. 16. 14:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megnézem, sajna most nekem a húzódzkodó rúd is nagy kiadás. :(
2020. ápr. 16. 14:35
 6/8 anonim válasza:

Emelgesd a poharat sűrün a szádhoz!

Jó kis otthoni gyakorlat!

Nekem bevállt!XD

2020. ápr. 18. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Van ingyenes Nike Run Club és Nike Trainig alkalmazás mobilra. Ha beírod az adataid, akkor csinál neked 4 hetes edzéstervet. Az enyémben pl heti 3 futás és egy otthoni edzés van. A futásnál megadja, hogy mikor mennyit kell futnod, az edzésnél meg videóval mutatja, hogy mit csinálj.
2020. ápr. 18. 15:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Herbert Anita rakott ki instára videókat, hogy hogyan oldja meg otthon kreatívan a terem hiányát
2020. ápr. 18. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!