Ennyire különleges lennék?
Első alkalommal jártam konditeremben, személyi edzővel. Fekve nyomásnál mondta hogy nyomjak bele a rúdba, elég lesz első alkalommal. Én így is tettem de könnyen ment, mondtam rakjunk rá.
Azt mondta áá az még nem fog menni. Ráraktunk 10-10et az is simán ment, mondtam mehet feljebb.
Ráraktunk 5-5 kg-ot és belenyomtam 1et, mindenki csak úgy nézet. Az edző azt mondta nem semmi ez első alkalomra. Igazat mondott vagy csak biztatni akart?
Kedves kérdező!
"Igazat mondott vagy csak biztatni akart?"
Ez egy szubjektív kérdés, ne várd el hogy mindenki istenítsen hogy ajj de nagy kigyúrt állat vagy. Plusz nem tudjuk fiú vagy-e hány éves hány kiló, sportoltál-e valamit. Plusz van jó és rossz edző is, ne hidd azt hogy a tiéd mindent tud és mindent látott már. Ha csak azért írtad ki a kérdést hogy az egodat tápláljuk, köszönöm szépen nem kérek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!