Tényleg ennyire különleges lennék?
Minden bérleményből úgy jöttem el, hogy a szomszédok teljesen odavoltak, mert én gyakorlatilag teljes csendben éltem mellettük.
Vagy az nem normális, hogy nem üvöltetem a filmeket/zenéket, nem csapdosom az ajtókat?
(Igaz, olvasó ember lévén leginkább a lapozás a legnagyobb zajforrásom.)
Jajj istenem, nem akarsz mellem koltozni? *.*
Amugy meg igen, manapsag dicseretes az ilyen szomszed. A mienk allandoan fur, farag, karacsonykor(!) avart porszivozik, bombolteti a ciganyzenet es tabortuz cimen akkora maglyat rak, hogy az egesz kornyeket elarasztja a fust -.-"
Persze nem arrol van szo, hogy egyszer-egyszer nem lehet kicsit egetni, barkacsolni vagy havonta lehetoleg penteken vagy szombaton parszor bulit tartani, de amikor mindenzt vasarnap ejjel csinaljak, akkor sajnos elszall a joindulatom...
Ha lakásokban laktál akkor volt mindig legalább vagy 3 - 4 közvetlen szomszédod.
Abban különleges lehetsz hogy immunis vagy a szomszédok zajaira. Engem hamar kihoznának a sodromból mert én is szeretem a csendet. Akkor meg ütközés lenne és nem biztos hogy jó véleménnyel válnánk el egymástól. Amúgy nem tudhatod hogy igazából melyik szomszédod mit gondolt rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!