11/15 anonim válasza:
Mobilitás,genetika.
Ha megy a nyakból nyomas,akkor a nyakhoz húzás is.
Én 15éve nyomok nyakból is.
1szer nyírtam ki a vállamat kb 9 éve.Az is azert volt,mert akkor volt egy időszak,mikor egy garázsba kényszerültem.
Tél volt,nem melegítettem be,és persze megvolt a "nem vagy bu*i" hozzaállás is.1 hónapig alig tudtam mozgatni a karomat.
Ezenkivül soha semmi gondom nem volt a vallakkal.
Probálj nyújtani.Vannak vállizület, rotátorszalag erősítő,nyújtó gyakorlatok is.
Ha mindezek ellenére nem megy"akkor nem megy.
Húzódzkozz mellhez.
12/15 anonim válasza:
Én megpróbálnám a helyedben szalaggal. Ha fáj a vállad arra megoldás lehet, hogy megnézed, hol gyengébb és oda edzel, vagy pihenteted, vagy nyújtod ahol merevebb. Nem vagyok orvos csak egy ötlet.
13/15 anonim válasza:
Felejtsd el a nyak moge huzast.
14/15 anonim válasza:
Miert felejtse el? En allandoan csinalom.
15/15 anonim válasza:
Gyenge vagy. Amúgy valószínűleg rotátor sérülésed van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!