Hogy tanulhatok meg húzódzkodni?
180cm vagyok, 80kg. Csináltam a kertbe húzódzkodót, két részes, az egyik olyan magas, hogy rá kell ugrani, a másik mellkas magasságban van.
Sajnos egyáltalán nem megy, egyszer sem tudom kihúzni magam.
Fekvőtámasz max 8 megy egyhuzamban.
Azt próbálgatom, hogy a kicsin megfogom alsó fogással behajlított kezekkel és felemelve a lábam tartom magam, ameddig bírom.
Nyárig van egy hónap, addig szeretnék megtanulni, legalább 5 felhúzást. Egyéb felszerelésem nincs, ötletek miket csináljak?
Majd 60 éves apám, aki 164 centi és 92kg felugrott és felhúzta magát 5x, nekem meg 22 évesen egy nem megy és ez nagyon zavar...
Előszőr csináld az ausztrál húzódzkodást erre keress rá googlen, illetve kapaszkodj fel a rúdra és függeszkedj.
próbáld meg azt is hogy felúgrasz és megpróbálod magad megtartani a felső pozícióban majd lassan leengeded magad.
nehéz lesz, legyen türelmed.
Erőltetni kell.
Minimum kétszer húzódzkodj egy héten.
Egyszer bicepsz edzésnél és egyszer hát napon.
Váltogasd a fogásnemeket edzésen belül.
Végezz "rásegítéses húzódzkodást" a segítéség lehet egy szalag vagy széket raksz magad alá vagy valaki tol fel...esetleg ha van rásegítéses húzódzkodó gép akkor királyság van :D
Végezz lehúzásokat csigán nagyobb súllyal.
Csinálj döntött törzsű evezéseket fűrészelést stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!