Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon kicsi ez a bicepszméret...

Nagyon kicsi ez a bicepszméret ezekkel a méretekkel?

Figyelt kérdés
Kb 180 cm magas vagyok és 58-59 kg, nagyon alacsony testzsír százalékkal. Már egy ideje edzek, viszont nagyon vékonynak látom magam, főleg a karomat. A bicepszem befeszítve 32-33 cm. Ez nagyon kicsinek / kevésnek számít?

2020. okt. 1. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 182cm mellé 72 kilóval úgy gondolom és szokták is mondani, hogy vékony vagyok. Én olyan 80 kiló körül tudnám elképzelni magam.
2020. okt. 1. 23:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért azt hozzá kell tenni, a magyar olyan nép, ha nincs hordó tested, akkor vékony vagy nekik... A sok sör meg a hurka kolbásszal mentalitás biztos...

Máshogy van ez pl. franciáknál, németeknél.

Magasság -110 már normál alkatnak kell számítson férfinál is, nem vékonynak.Aki azt gondolja, hogy pl. 180 centihez 90kilonak kell lenni, hogy érjen valamit, az tevuton jár. Kidobó karrierhez nyilván kell...

2020. okt. 2. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Magyar embernek kell a has. Az adja a tekintélyt.
2020. okt. 2. 11:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Pontosan...!
2020. okt. 2. 11:45
 15/15 anonim ***** válasza:
11 évesen volt akkora karom
2020. okt. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!