Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Régi motorosok, szerintetek...

Régi motorosok, szerintetek is nagyon elkorcsosult a testépítés?

Figyelt kérdés

Főleg hobbi szinten. Rengetegen járnak termekbe, rengeteg terem nyílt emellé ráadásul. Én azt vettem észre, hogy hatalmas különbség vagy a 10-15 évvel ezelőtti gyúrós mentalitás és a mai között(hát még az ennél régebbi között milyen lehet).

Szerintetek jó irányba halad a testépítés?

2020. szept. 29. 08:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
A testépítés= akaraterő dolgot mások kezdték el erőltetni még régen, sokan rákaptak erre a butaságra sajna.
2020. szept. 29. 13:30
 22/36 anonim ***** válasza:
6%

"16. Azt látom! Itt vergődsz egy anonim oldalon, bizonygatva ismeretleneknek, hogy te milyen okos vagy! :DD Szánalom..."

Na akkor ezt így letisztázom nektek, csak hogy értsétek. Nem tudom, hogy tinektek mi a vergődés, én mindig csak leírom a dolgaimat, nem vergődök. Bár az igaz, hogy sokszor írok irritáló stílusban, mert enyhe túlzással úgy felkúr az egyetem, hogy naponta bánom meg, hogy élek xD. Nyilván ez kicsit túlzás. Így a beszédstílus is erősebb. Mikor felhúzom magam, feljövök fórumozni, hogy oldjam kicsit a stresszt. A konditermi edzés is erre jó nekem mostanában. Van a nehéz dolog= egyetem és a könnyű stresszoldó dolog=edzés. Plusz a netezés, amikor van szabadidőm. Viszont volt már, hogy az egyetemen bizonyítanom kellett egy másik karra járónak, hogy okos vagyok, viszont azért ne szálljatok el magatoktól, a konditermi nép nincs azon a szinten, hogy nekik kéne.

2020. szept. 29. 17:04
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezted, hogy miért vagy te abban a szűk kis dobozodban.

Leírom, mert tényleg be van csukva az a doboz. Az a probléma, hogy te úgy tekintesz magadra, mint egyetemista a BME-n, aki kondizik, és a többi emberre "konditermi nép" "proli kondisok" miközben nekik is van szakmájuk, rengeteg diplomásak, neked jelenleg végzettséged sincs, ismerek jogászt aki kondizik, sőt orvost is aki kondizik (Jut eszembe a te logikádat követve, te hol leszel valaha ahhoz a kondizó orvoshoz képest? És milyen jogon rakod őt is a proli kondis nép skatulyába? Csak mert úgy amblock beszélsz a kondisokról). Attól, hogy gyenge a jellemed az egyetemhez ne itt éld ki magad, és ne verd magad a semmire, mert konkrétan te semmit se értél még el az életben. Ja de, tudsz deriválni, majd az ismerősöm műtét közben hasra fog esni tőle.

2020. szept. 29. 20:01
 24/36 anonim ***** válasza:
#22 nagyon el vagy magatól szállva kicsibarátom, de hidd el, jobban jársz ha visszaveszel magadból...
2020. szept. 29. 20:08
 25/36 anonim ***** válasza:
Majd ha meglesz az a diploma, addig nincs mire rázni a lábad
2020. szept. 29. 21:32
 26/36 anonim ***** válasza:
Vagy csak én járok rossz társaságba és azt vetítettem ki másokra. Ez nem gyenge jellem, szimpla stressz. Szeptember második hete óta megy ez.
2020. szept. 29. 22:21
 27/36 anonim ***** válasza:
Tényleg én voltam bunkó eddig. Szóval bocsi ezért.
2020. szept. 29. 22:26
 28/36 anonim ***** válasza:
Amikor a kondisokat szidom, nekem mindig azok az emberek jutnak eszembe, akiket látni szoktam sokszor és akkor kicsit felkúrom magam. Tehát bocsi nektek!
2020. szept. 29. 22:41
 29/36 anonim ***** válasza:
Majd amikor igazán nagy dolgot érsz el az életben akkor el fog tűnni az egó, és megtanulsz valamit, ami miatt el tudtad érni, az alázatosság, lehet ezt még hülyeségnek gondolod, de így lesz.
2020. szept. 29. 23:07
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyjuk az egészet, mondom, bocsi nektek. Tegyünk úgy, mintha meg se történt volna. xd
2020. szept. 29. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!