Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a célotok az edzéssel?

Mi a célotok az edzéssel?

Figyelt kérdés
Csak az esztétikus forma (elismerés, nők stb miatt), vagy van valami más ami miatt edzettek? Pl kiegészítés más sport mellett, vagy akár lehet munkahelyi elvárás is, (kidobóember, rendőr, katona, smasszer...)
2020. szept. 27. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Nálam ezer indok van, nem sorrendben:

Nők, munka, kikapcsolódás, egészség, magamnak is jobban tetszek és ami még fontos, hogy kb nem nagyon mernek belémkötni.

Régen meg elég hamar megtaláltak, amikor 65 kg voltam 16 évesen.

2020. szept. 27. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

29 éves koromig zsirdiszno voltam, akkor értem el a 145kg-ot, nálam eletmódváltassql és a remennyel, hogy szeretném megélni a kisfiam felnövetelét indult az egész, azota is csakis egészségmegőrzés a célom.

Az mar más kérdés, hogy a szakmai karrierem is ennek köszönhetően indult be igazán, pedig asztalos vagyok, nem gondoltam volna... de teremben futottam bele olyan arcokba, akik aztánbolyan megrendelésekkel láttak el, amikről előtte nem is állmodtam.

43/f

2020. szept. 27. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam elégedett a kinézetemmel, úgyhogy nekiálltam az edzéssel kompenzálni minden mást. Most sem vagyok elégedett (sanszos, hogy soha nem is leszek), de alakul... :)
2020. szept. 27. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen 94kg voltam 168 cm mellé (már 178 vagyok).

Fogytam 30kgot és rettenetesen picinek éreztem magam 64kgosan. Tudom, hogy kövér voltam, de megszoktam hogy mindnekinél nagyobb vagyok.

A fogyás során elkezdtem konditerembe járni, ami megtettszett.

Meg persze jól akartam kinézni.

Szóval kb 14 éves korom óta folyamatosan edzek.

Most inkább azért mert jól esik a fizikai kihívás, úgy hogy amúgy egésznap ülőmunkát végzek.

2020. szept. 27. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az indíttatás akkor jött, amikor elegem volt, hogy az iskolában lányok közül én voltam a legvékonyabb súlyra, még a tesi tanárnak is volt egy két beszólása (kár hogy nem a mostani gondolkodásommal találkozott az a tanár). Elkezdtem járni edzőterembe és fél év alatt 4-5 kilóval több is lett a súlyom. Ekkor már esztétikusan voltam vékony, mára már ilyen plusz 3 kiló a célom.
2020. szept. 28. 09:10
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Nekem mindig tetszett ha valaki izmos. Hat en is szeretnek az lenni.

Utso aranyos :D

2020. szept. 28. 10:29
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Mi aranyos ebben? Pedig törekedtem a tárgyilagosságra. 😀
2020. szept. 28. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem miért írtam. Szerintem elképzeltelek ahogy ilyen kis vékonyka mosolygós vagy és hogy rászántad magad hogy te leszel a kemény kis husi.:D
2020. szept. 28. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!