Tetoválás után elég 3 napot kihagyni az edzéssel? Alkarra készült egy kisebb kb. 6x8 centis minta.
Figyelt kérdés
Valószínűleg inkább lábra edzenék a héten még, karra szerintem várnom kell vele, bár elvileg ez a rész nem húzódik ha pl. vállra, hátra edzek, de bicepsz-tricepsz neccesebb.
Tetováló azt mondta 3 nap kihagyás elég, csak várjam meg, amíg teljesen beszárad, és ne érjen hozzá semmi. De ezzel nem is lesz gond, mert olyan helyen van.
2020. szept. 24. 13:23
2/2 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy az első néhány napban ne izzadjon. 3 nap elteltével már én is mentem edzeni, semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!