2 sorozat között ti mennyit pihentek nagy súlyoknál? Addig mit csináltok?
Figyelt kérdés
2020. szept. 26. 19:16
2/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, de normális válaszokat várok, köszi. Addig amíg pl pihenek 2-3 percet egy gépnél, addig "ott maradhatok"? Vagy addig szokás arrébb menni, hogy más használhassa?
2020. szept. 26. 19:21
3/7 anonim válasza:
5 sorozatnál 3 rövid (10-15 mp), meg egy hosszú (30-60 mp) pihenőt tartok a legtöbb gyakorlatnál. Guggolásnál meg felhúzásnal meg mindig 30-60 mp között. Összekapom magam picit, megvárom, hogy lemenjen a pulzusom, súlyokat pakolom, iszok, stb.
4/7 anonim válasza:
Amikor már nem zihálva veszem a levegőt, nem számolom, de 1-2 perc szokott lenni. Nyugodtan maradj a gépnél, ha valaki más is használni akarja, akkor odamegy és megkérdezi, hogy beszállhat-e amíg te pihensz.
5/7 anonim válasza:
Én szoktam nézni az időt, 2 percenként fogom meg a súlyt, szóval ha a gyakorlat idejét leszámítom belőle, olyan 1,5 percet pihenek.
6/7 anonim válasza:
Nagy súlyoknál 2-3 perc, izolálásnál/kis súlyoknál 30mp-1,5 perc.
7/7 anonim válasza:
Pihenek, iszok, nyujtok, nezelodok, ott maradok. Ha nincs edzotars.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!