Csak futással! le lehet fogyni 20 kg??
Nem, megnő az étvágyad és többet fogsz enni.
Pár kgot biztosan, 20kgot anélkül hogy figyelnél az evésre és csak futnál biztosan nem.
Ha le tudsz szaladni napi 10-15km -t akkor biztosan. Amúgy rosszak a kilátásaid diéta nélkül. Ha sikerül is, sok izmot veszítesz!
Ezért kell behúzni a cipzárt az eszetlen mennyiségű kardio helyett
2:
1-es vagyok. Épp azért írtam, hogy elméletileg, mert azért jellemzően aki sokat fut, az vékony lesz, mivel azért akármennyi kaja már nehezebben csúszik le.
A gyakorlatban egyáltalán nem jár étvágy növekedéssel a futás vagy a több futás. Saját tapasztalat, mikor jelentősen megnöveltem a futás adagomat, nagyon oda kellett figyelnem, hogy növeljem a bevitt kcal mennyiséget is, eleinte nem is sikerült tartanom a tömegemet, pedig már előtte túl sovány voltam.
A futás igazából főleg abban segít,hogy kalóriadeficitben tartsd a szervezeted fogyás szempontjából,illetve erősíti a kardióvaszkuláris rendszert.
Ha csak fogyás a cél akkor elég az is ha csak annyit eszel,hogy kalóriadeficitben legyél,nem kell a futás.
Sokkal jobban jársz tornával,egyszerűbb gyakorlatokkal,saját testsúlyos edzéssel,konditerembe járással,nem tudom milyen az edzettségi szinted ezért írtam ennyit.
Ezekkel legalább még pici izmot is építész,a futás kalóriadeficites állapotban meg leépít még jobban,lehet a mérleg azt mutatja fogysz eleinte,de azt is számolni kell,hogy kiüríted a glikogén raktáraidat amivel együtt megy víz is rendesen,csak mivel egyszer abbahagyod úgyis a fogyókúrát ez pikk pakk vissza is jön és ott leszel 0 izommal,vizesen és hidd el hiába leszel könnyebb a látvány nem fog tetszeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!