Szerintetek mennyi a testzsír százalékom?
Figyelt kérdés
Megtudnátok tippelni hányas testzsírom lehet? Én ilyen 6-8% körül tippelném 183cm 67-68kg vagyok kép lent2020. szept. 16. 08:03
11/49 anonim válasza:
12/49 A kérdező kommentje:
6. Az lehet de tuti nincs meg 10😒😂
2020. szept. 16. 10:19
14/49 A kérdező kommentje:
Fhuu mostmár csak azért is megméretem valahol😂 már k*rvára kiváncsi vagyok a valós eredményre 🤣 #nincsmegtíz😉🤣
2020. szept. 16. 10:52
15/49 anonim válasza:
Én is kb ennyire vagyok szálkás, vagy zsíros, kinek hogy tetszik.
Nekem 11-13% körül van.
16/49 A kérdező kommentje:
8.hát a zsíros tol Nagyon messze vagyok😂
2020. szept. 16. 11:16
17/49 anonim válasza:
10 körül van, viszont teljesen mindegy is. Talán kicsit több, 12 mondjuk. Akkor se ez számít.
18/49 A kérdező kommentje:
ana(á)lízis ezzel mire célzol?
2020. szept. 16. 11:24
19/49 anonim válasza:
Csináltál valami semmirevalo netes testzsír merést, ami kiadta neked, hogy 6-7%, aztán feljössz ide, és várod az elismerést, de nem japod meg, és hisztizel itt. 😅 Kitárt, hogy 10% alatt van ez a testzsír, de ha erre pontos meresi adatokat akarsz, oda komoly meresek kellenek. De igazabol teljesen mimdegy, hogy mennyire alacsony a testzsirod, ha ilyen kevés izom van rajtad. Majd, ha lesz kellő izomtomeg, akkor lehet emberkedni a testzsiroddal.
20/49 anonim válasza:
Az meg a másik hogy 0 tömeggel testzsírt kérdezni hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!