Magyar híres testépítők közül senki nem naturál?
Figyelt kérdés
Gondolom a Kathi Béla, Bohos Kornél sem naturálok. Egyébként miért nem elég nekik az injekciózás nélküli külső, az is brutál jól néz ki nem?2020. szept. 8. 12:46
11/25 anonim válasza:
Kérdezd pl tarit miért tagadja
12/25 anonim válasza:
Azért, mert kokszal 2x annyira izmosak, és 2x annyira szálkásak.
13/25 anonim válasza:
A futók miért kokszolnak? Az úszók? Koksz nélkül is lehet gyorsabbnak lenni, mint az átlag.
14/25 anonim válasza:
Ja meg ha mindenki kokszol akkor igazából senki se. Mármint érted, semmilyen plusz előnye nincs a többiekhez képest, mert ők is tolják, ergo tiszta a verseny, mert mindenkinek meg van a lehetősége és él vele.
15/25 anonim válasza:
Testépítok mind kokszolnak.
Hogy miert? Hogy mutasson fasza format, erot és emiatt szereznek sok kovetot... Aztan jön a marketing. Dol a le...
17/25 anonim válasza:
16. Nincs száz híres magyar testépítő.
18/25 anonim válasza:
Én a százba belevettem minden híres fitneszes figurát. Az én szegénységi bizonyítványom ez, nem tudom, honnan testépítő valaki. :)
19/25 anonim válasza:
Így sincs mondjuk 100. Akkor nem 100 ból 1 hanem 10 ből 9,9. Vagy egyből 0,99 aki naturál. :D
20/25 anonim válasza:
Mármint annyi aki koxos, a maradék a naturál, fordítva írtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!