Tudtok mondani híres naturál testépítőket?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat akinek van testépítő sztárprofilja.2014. júl. 12. 16:59
1/6 anonim válasza:
Senkiről nem tudni, hogy 100% naturál-e. Még bikini kategóriában induló csajok sem azok pedig nekik nincs nagy formájuk.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor azt kérdezem, hogy mi a legnagyobb kar ami hozható naturálba 12%-os testzsír melett. Mert olvastam, hogy van akinek sokkal jobb formája, mint Sandorzsoltnak, pedig neki elég nagy karja van. Gondoltam mekkora lehet egy profinak.
2014. júl. 12. 17:58
3/6 anonim válasza:
Vannak nyilván nálam nagyobbak is. De azt, hogy ki naturál azt senki nem tudja. Minden versenyző tolja a cuccot, a legtöbb magát naturálnak kiadó versenyző is. Még egy sima physique vagy atletic kategóriában is mindenki cuccol.
4/6 A kérdező kommentje:
Karban mennyivel nagyobbak?
2014. júl. 12. 19:46
5/6 anonim válasza:
Nekem 44, de ez nem durranva. Másnak lehet naturálban pár centivel nagyobb is, de nem hinném, hogy full száraz formában. Persze ez magasságfüggő is. Mert egy 190 centis embernek lehet akár 47-es szálkás karja is, ez kb arányos lenne a termetéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!