Eddzés utan kfc-t ettem az baj?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy ma voltam eddzeni, ma láb napom volt, és ma ebédre a kfc-be ettem (egy burgert és 3mellet) és sokan mondták, hogy az baj meg stb és akkor az aznapi eddzés semmit nem ért. Ez igaz vagy hülyeség? Mer a napi kaloriamennyiseget nem leptem tul igyse.2020. szept. 2. 16:55
12/23 anonim válasza:
AZ edzés ugyanúgy megvolt max több zsírt viszel be meg ch-t.
13/23 anonim válasza:
Egyetértek előzővel. A kfc-ben legalább valódi csirke van. Ez nem mondható el mekiről és társairól...
Ha fehérjét akarsz, egyél rendes,lehetőleg bio csirkét. Vagy más húst. ;)
15/23 anonim válasza:
Mert mitől valódi a valóság???
"Melyiket választod, Neo? A kéket vagy a pirosat?" - hallhatjuk Morpheus hideg, szenvtelen hangját esős éjszakákon.
16/23 anonim válasza:
8,9-es vagyok pontozz le nyugodtan, csak mert véleményem szerint nem lehet kfc-n fejlődni. Az hogy ures kcal, azt jelenti hogy nincs benne vitamin, mikrotapanyag, se fehérje sok(a kfc-s csirke is elég messze van a rendes csirkemelltol, max aprolek a csirkemellnek eladott fáradt olajban ázott szénhidrátbomba is, antibioktikummal, hormonokkal, szojaval etetett csirkéből, de ha szerinted ez okés, akkor edd nyugodtan, csak ne csodálkozz hogy férfimelled nő az ösztrogénnel és hormonokkal teli hústól), ellenben igen kalória dús a rengeteg transzzsírtól és ch-tól. Ha zsírmellet, és csökkent tesztoszteron szintet szeretnétek(ami visszavet az izomepitesben), akkor hajrá irány a kfc, meki, Burger King, és egyéb gyorskaja üzletek edzes előtt, után, mindig;) Csak utána ne írjatok ki kérdést hogy miért nem izmosodtok és hogy tuntessetek el a gyno-t.
17/23 anonim válasza:
A gyno nem az antibiotikumos csirkemelltől lesz😉
18/23 anonim válasza:
Igen lehet a szteroidtol is amennyiben nincs levezetve megfelelően a kúra, és lecsökkent a szervezet természetes teszto termelése és no az ösztrogén. De amikor mocsok transzzsiros kaját eszel folyton az is alássa a tesztoszteronod. A szója és az azzal táplált állatok húsa is növeli az esztrogent csökkenti a tesztot. A kfc-s kajában mindegyik bőven benne van a rossz minőségű húst pedig hormon készítményekkel, ösztrogénnel és antibioktikummal érlelik a vágóhídra
19/23 anonim válasza:
Nem fogok leállni vitatkozni, de nem így van amit állítasz
20/23 anonim válasza:
Érvek és magyarázat híján elég nehéz is lenne 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!