Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miert vagyok az eddzés miatt...

Miert vagyok az eddzés miatt pattanásos?

Figyelt kérdés
Eloszor azthittem fehérje, de valtottam novenyire ugyanolyan. Viszont mikor egy ideig abbahagytam eddzest azonnal jobn lett arcom hatam, amint ujra elkezdtem sulyzozni, komolyan eddzeni kipattogtam, betudhato a kamaszkornak? Nem lehet kavitani valahogy ezen? 17F
2019. szept. 17. 12:13
 1/10 A kérdező kommentje:
Gomdolom mikor eddzem valami magasabb szamban termelodim
2019. szept. 17. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Kamaszkor

2. Magas fehérjebevitel (mindegy, hogy milyen forrás)

3. Izzadás -> eltömődött pórusok

2019. szept. 17. 12:25
 3/10 anonim válasza:
100%
A fokozott izzadás miatt van, mert ilyenkor a szervezet a bőrön keresztül szabadul meg a méreganyagoktól!
2019. szept. 17. 13:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Magasan van a teszto
2019. szept. 17. 13:43
 5/10 anonim válasza:
Izzadsz.
2019. szept. 17. 13:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Hat és mi a szart csinaljak h ne izzadjak hat nehogy mar emiatt legyek pattanasos. Napi 2szer tisztitom arcom igy is
2019. szept. 17. 14:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez van nekem is, lányként. Mióta edzem, szörnyű, nem csak az arcom. Sokat nem lehet tenni. Igyekezz minél tisztábban enni, sok vizet inni, és edzés után közvetlen megmosakodni, bár gondolom ez megvan. Sajnos sokat nem lehet tenni.
2019. szept. 17. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:

#6, alapból kéne napi 2x arcot mosni. 1x reggel, 1x pedig este, ez alkalmakkal mindig arclemosóval.

Illetve érdemes akkor is arcot mosni, amikor kiizzadsz, mozgás után, viszont ekkor elég csak vízzel, lemosó nélkül.

Tehát napi 2x kell és emellé jön még 1, de az csak akkor ha kiizzadsz.

2019. szept. 17. 18:00
 9/10 anonim válasza:

Az izzadást nem lehet elkerülni, viszont a méreganyagokat csökkenteni lehet! Hallgass a főorvos úrra, ő majd megmondja mit szabad enni és mit nem:

https://www.youtube.com/watch?v=sko2gWFcqvU

2019. szept. 17. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezeket kell enned:

C-vitamin: eper, pirospaprika, brokkoli, citrus gyümölcsök --> daily 2 cups fruit + 1 cup broccoli/red pepper

E-vitamin: napraforgómag, mandula --> napi 2 evőkanál napraforgómagot, vagy kb. 23 db mandulát

A-vitamin: sötét narancssárga és leveles zöldségeket --> pl.: tököt, répát, édesburgonyát, kelkáposztát, spenótot, római salátát --> legalább 3 fajtát ezekből, fajtánként 200-250 gramm (one cup)

étcsokit --> napi 25-30grammot (antioxidáns)

meg rengeteg vizet

2019. szept. 17. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!