Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miket szedjek? 47 éves...

Guti73 kérdése:

Miket szedjek? 47 éves vagyok, 12 órában ülve dolgozom(targonca), 175 cm magas vagyok és 120kg!! MEGUTÁLTAM A KÜLSŐMET!!!

Figyelt kérdés
Eldöntöttem, mozogni fogok, minél többet!! Azt halottam hogy ilyen korban már nem árt ásványi anyagokkal a szervezetet, főleg ilyen "hátrányból" indulva! OLCSÓ, egyszerű, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó dolgokat szeretnék segítséggel találni, nem akarok fehérjeporokat,meg ehez hasonló dolgokat szedni. Mit ajánlotok?
2020. aug. 24. 19:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Visszaolvasva, badarság, de a lényeget lehet érteni! Köszi a segítséget!
2020. aug. 24. 19:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor tanácsolom azt, hogy személyi edző, és mindent elmond. A nulláról kéne kezdeni a magyarázatot, több száz sort lehetne írni. Gondolom súlyzós edzést is szeretnél végezni azért raktad testépítés kategóriába.
2020. aug. 24. 19:44
 3/16 A kérdező kommentje:
Azért itt kezdtem a kérdezősködést, mert igen karcsú a pénztárca, és egy személyi edző, súlyos ezrekben van!
2020. aug. 24. 19:58
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Az elején SEMMIT.

Aztan ahogy tapasztalod ki a tested, érezni fogod mire van szükséged, mire nincs...

Persze egy alap multi vitamin, c-vitamin, és egy omega 3, alap lenne mindenkinek.

2020. aug. 24. 20:01
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor szakirodalommal kéne kezdeni, könyv formájában.
2020. aug. 24. 20:48
 6/16 anonim ***** válasza:
58%
Ennyiből nem fogod megtudni, hogy hogyan táplálkozz, hogyan eddz, hogyan kardiózz. Mondom regényeket lehet írni.
2020. aug. 24. 20:49
 7/16 anonim ***** válasza:

Amit előttem írtak, rengeteg infó

Én annyit írnék hogy kezd a kajával.

Mérd le hogy mennyi kalóriát eszel egy nap. Majd következőnap vigyél be 500al kevesebbet. Csináld 1-2 hétig. Majd megint csökkentsd 500al. És így tovább.

Vagy ha nagyon tökös vagy és tényleg megvan az elhívatottság és akaraterő kezdheted mindjárt azzal hogy beviszel mindjárt 2000-2500at.

Ha kevesebb kalóriát viszel be fogyni fogsz.

Kardio edzéssel pedig tudod növelni az egy nap elegetett mennyiséget. Súlyodhoz ajánlanám az elipszistrainert az nem cseszi szét az ízületeket meg a bringázást

2020. aug. 24. 21:21
 8/16 anonim ***** válasza:

#7 vagyok

Multivitaminból ajánlanék egy Mega Daily onet kiegészítve c vitaminnal, halolajjal és magnézium/kálciummal

Vagy ha kijön anyagilag akkor egy multi pro

2020. aug. 24. 21:22
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. aug. 25. 05:25
 10/16 anonim ***** válasza:
42%

[link]

En ezt betartva fogytam le 120-ról 85re, és tartom már 3 éve.

Mozgasnak pedig ugrókötelezem,

Valamint step pad tv elé, benyomok egy sorozatrészt, aztan fel a step padra, le a step padról, valtott lábbal.

2020. aug. 25. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!