Lehet tudni hogy Rácz Géza most hány kiló?
Akkor miért tettél fel róla kérdést, hogyha nem akarsz erről beszélni?
Egyébként bizonyos szintig mindent lehet enni. Ezt Norbi is megmondta hogy mindent lehet enni, és kell is, csak a mértékekre kell odafigyelni. Azért itt azt is figyelembe kell venni, hogy hiába nagy darab és nem izom miatt hanem a zsír miatt, egy ekkora testnek nagyobb a szükséglete a szénhidrátra, továbbá a vércukor szintje is sokkal könnyebben ingadozik. Nem tudná a teste fenntartani magát, hogyha csirke rizs, saláta, hal kaját enne csak. Hatalmas sokk lenne neki. Szóval bizonyos mértékig egyet értek azzal, hogy megengedhető a szénhidrát bevitel.
azt kérdeztem hogy hány kiló most géza, az ádám vs norbiról nem akarok beszélni.
Viszont ő ketogén diétát követ, szóval ch szinte nincs is.
Nem követem Őket, meg ezt a Norbit nem tartom hiteles szakembernek...
Viszont őszintén, egy ekkora túlsúllyal rendelkező embernél nem mindegy, hogy mennyit fogy hetente?
Nagyon kevesen tudnak innen, ténylegesen normális emberi súlyra vissza fogyni.
Nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan fogy, hanem hogy az tartós e...
Ha drasztikus kalória deficitet használ, akkor lehet hogy hamarabb le tud fogyni, de pszichésen utána sokkal kevésbé lesz kitartó, nagyobb az esély hogy ismét zabálni kezd.
Ha heti 1 kilót fogyna és azt tartaná, az is eredmény. Akkor is 2 év múlva 104 kilóval lenne könnyebb.
Most 268 kg, szóval 2 év múlva úgyis már “csak” 164 lenne, aztán még egy év, egy kis izmosító edzés és lehetne akár álom teste is egyszer, valamint a bőre sem nyúlna meg annyira.
Aki 10 évesen 95 kilós volt, 17 évesen 300+, annak ne mondjuk már hogy nem nagy eredmény, hogyha 20-21 éves korára 100 kiló körüli lesz!
Mégegyszer mondom, nem a sebesség a lényeg, hanem az, hogy ne hízzon vissza.
Én például 170 cm vagyok, voltam 86 kg zsírfelesleg miatt.
Elkezdtem nehéz fizikai munkát végezni és mellette 1000 kalóriázni.
1 hónap alatt lettem 70 kg, tehát viszonylag vékony és szálkásodtam is...
Viszont később nem tudtam tartani ezt az étrendet és visszahíztam.
Aztán kevésbé drasztikus étrendet választottam, ugyan csak félév alatt fogytam vissza, de azóta is nagyjából ugyanaz az étrendem és már évek óta nem híztam jobban el, max egyszer-egyszer 1-2 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!