Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lehet, hogy soha nem fogok...

Lehet, hogy soha nem fogok tudni 55 kiló alá menni?

Figyelt kérdés
Normális életvitellel, nem durva önsanyargatással.
2018. máj. 3. 20:53
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Ez biztató, igazán köszi.

És vajon miért nem? Erre is van egy ilyen hasznos és kimerítő válaszod?

2018. máj. 3. 21:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ott kezdődik, hogy eleve miért akarsz 55 kiló alá menni?
2018. máj. 3. 21:06
 3/14 A kérdező kommentje:
Mert az lenne számomra ideális.
2018. máj. 3. 21:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

A kilók nem lényegesek

Nézhet valaki 50 kilóval többnek, mint egy 60 kilós. Attól függ, hogy oszlik el, meg az izom alapból nehezebb, mint a zsír

2018. máj. 3. 21:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy milyen magas vagy, mennyi idös és lány vagy fiú
2018. máj. 3. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így ismeretlenül honnan tudjuk?

Szinte bárki alá tud menni, ha igazán akar, max. nem éri meg.

Nem kell önsanyargatás a kalóriadeficithez, így a fogyáshoz, de persze ha elég magas vagy, akkor a tested tiltakozni fog s lehet, hogy emiatt már önsanyargatásnak éled meg, node akkor nem is szabad ilyen buta célokat kitűznöd.

Az lehet, hogy nehéz lefogynod a tényleg ideális szintre, de ha odateszed magad, bizonyára megy. Bizonyos betegségek vagy extrémebb függőségek, lelki bajok esetén lehet, hogy iszonyúan akarod, mégse megy.

2018. máj. 3. 21:18
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Én 2 hét alatt.
2018. máj. 3. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Azért arra kíváncsi lennék, milyen magas vagy... 55 kg annak ideális, aki kb. 160-161 cm magas. Még max 167-168 centiig elmegy...

Ha ezen belül vagy, akkor van esély rá. Egészséges életmód, egészséges ételek, kalóriaszámlálás és sport.

2018. máj. 3. 21:32
 9/14 A kérdező kommentje:

21.24-es, te tudsz olvasni? Vagy csak szövegértési problémáid vannak?

Nem értem, miért kell rosszindulatúnak lenni, 21.17-es, te aztán biztos nem ismered a "fajtámat", hisz engem sem ismersz. Nem kezdtem semmit sohával, ha már itt tartunk...

Egyébként feltettem egy normális kérdést, nem pedig nyivákoltam, hogy napi tíz tábla csoki és 20 óra tévézés mellett miért nem vagyok mínusz 20 kilós.

Tehát a kérdés arról szól, hogy lehetséges-e, hogy valakinek ez normális életvitel mellett nem sikerül, mert egyszerűen úgy működik a szerevezete.

Erre pl. 21.18-as teljesen korrekt választ tudott adni.

Egyébként pedig 168 cm vagyok, nő.

2018. máj. 3. 22:11
 10/14 anonim ***** válasza:
39%

#12: már meg is válaszoltad. Azért, mert nincs felesleged.

Számodra az ideális súly 62 kg... Az ideális intervallum (ez testzsír százalék függő) 56 kg-nál kezdődik, ez alatt a még egészséges kategória van.

Ezért írtam, hogy 168 magasságnál még éppen elmegy.

2018. máj. 3. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!