Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudom hatékonyan...

Hogyan tudom hatékonyan megedzeni az alkarom?

Figyelt kérdés
Körülbelül fél éve kondizok rendszeresen. Szépen fejlődök, viszont úgy érzem, hogy az alkarom nagyon le van maradva. Most elkezdtem több energiát rá fordítani. Fordított bicepszet szoktam csinálni rá és van egy feladat aminek nem tudom a nevét, az a lényege, hogy egy adott súlyú tárcsát kell feltekerni a rúdra. Mit gondoltok ezekről?
2020. aug. 11. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Bicepsz egyenes rúddal, ha jól csinálod elég terhelést kap az alkar
2020. aug. 11. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
En ugygondolom, hogy amennyiben huzol fel (mar pedig miert ne tenned) eleget erosodik az alkar. Ha megsem, akkor logas (huzodzkodas rudon) vagy megpakolszbegy rudat pl 100 kiloval, es probalod minel tovabb tartani, de a gep, amirol irsz is jo.
2020. aug. 11. 21:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem az segitett, hogy elhagytam a gurtnit, es felhuzasnal se veszem fel a felvezeto sorozatoknal.
2020. aug. 11. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Huzodzkodas
2020. aug. 11. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Kezdj el húzódzkodni, legjobb a szűk madárfogás alkar szempontjából.
2020. aug. 12. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
19%
Verd ki izomból!
2020. aug. 12. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Hokizz alkarból😁
2020. aug. 13. 05:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!