Ez túledzettség vagy valami más miatt voltam fáradékony,gyenge,nem teljesen fitt?
Figyelt kérdés
Heti 2 db teljes testes edzés tartottam csak edzés után szedtem multivitamint,fehérje,szénhidrát bevitel úgy érzem megvolt, de nem zabáltam túl magam.Alvás is rendbe volt 7-8 óra kb.(tudtam volna még aludni).Hétköznap igaz aktív voltam (szobafestés,gyaloglás,kirándulás).Most,hogy tegnap pihentem úgy érzem aktívabb vagyok nem esik nehezemre semmi sem.Aki testépítéssel foglalkozik,hogy küszöböli ki az ilyen gyenge,fáradt,nyomott állapotot?2020. aug. 10. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!