Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Túl sok kreatin szedésének...

Túl sok kreatin szedésének milyen mellékhatásai lehetnek ?

Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni és már első nap a feltöltős módszert használva vittem be kreatint 0.08g/tkg és ezt 4 részre osztva reggel, délben, kora délután és este ittam meg kb fél liter vízbe keverve. Másnap reggel arra keltem, hogy iszonyatos has fájásom és hányingerem van. Lehetett ez a túlsok kreatintól vagy csak pont elkaphattam valami betegséget ?

2020. aug. 7. 12:18
 1/6 MadSeal ***** válasza:
Lehet, nem mindenkinek bírja a gyomra. Próbáld ki feltöltéstés nélkül, napi 5 grammot, ha attól is rossz lesz, próbáld ki más formában bevinni, pl krealkalynból (állítólag abból kevesebb is elég). Ha akkor is rossz lesz, add el a termékeket a haveroknak, és inkább hanyagold a kreatint.
2020. aug. 7. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
Veséje se mindenkinek bírja. Van, aki elkezd szúródni tőle, én is.
2020. aug. 7. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Mr Olympia leszel.
2020. aug. 7. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Vízfejű leszel
2020. aug. 7. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Fosni szoktam 2-3 napig, aztán elmúlik.
2020. aug. 8. 03:00
 6/6 gergoap ***** válasza:
Semmiképp ne szedd hosszú ideig! Vagy 20 évig szedtem kreatint, ami magas vérnyomást okozott nálam. Folyamatosan gyógyszert is kell szednem. Szóval ez azért van, mert a vesét terheli, az okozza a magas vérnyomást.
2021. márc. 9. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!