Túl sok kreatin szedésének milyen mellékhatásai lehetnek ?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni és már első nap a feltöltős módszert használva vittem be kreatint 0.08g/tkg és ezt 4 részre osztva reggel, délben, kora délután és este ittam meg kb fél liter vízbe keverve. Másnap reggel arra keltem, hogy iszonyatos has fájásom és hányingerem van. Lehetett ez a túlsok kreatintól vagy csak pont elkaphattam valami betegséget ?2020. aug. 7. 12:18
1/6 MadSeal válasza:
Lehet, nem mindenkinek bírja a gyomra. Próbáld ki feltöltéstés nélkül, napi 5 grammot, ha attól is rossz lesz, próbáld ki más formában bevinni, pl krealkalynból (állítólag abból kevesebb is elég). Ha akkor is rossz lesz, add el a termékeket a haveroknak, és inkább hanyagold a kreatint.
2/6 anonim válasza:
Veséje se mindenkinek bírja. Van, aki elkezd szúródni tőle, én is.
5/6 anonim válasza:
Fosni szoktam 2-3 napig, aztán elmúlik.
6/6 gergoap válasza:
Semmiképp ne szedd hosszú ideig! Vagy 20 évig szedtem kreatint, ami magas vérnyomást okozott nálam. Folyamatosan gyógyszert is kell szednem. Szóval ez azért van, mert a vesét terheli, az okozza a magas vérnyomást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!