A kreatin lehet a hibas?
Figyelt kérdés
24eves vagyok, egesz kis korom ota aktivan sportolok versenyszeruen. 1eve hagytam abba, helyette kondizni kezdtem. Heti 4kondi, a hozza megfelelo taplalkozas, biotech iso whey zero tipusu feherje napi 3x, majd 3-4 honap elteltevel elkezdtem kreatin monohidratot szedni kapszula formajaban, bcaa aminosav tarsasagaban. Nagyn szepen fejlodtem, ám telen heredaganatot diagnosztizaltak nalam, mint kesobb kiderult rosszindulatu. Megmutottek, azota rendbe minden. Elkezdenek ujra kondizni, szedhetem ezeket tovabb? Elkepzelheto hogy valamelyik szer okozta mellekhatas miatt jott ki nalam ez a dolog a semmibol?2018. okt. 1. 21:09
1/9 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy ezek nem szerek. Táplálékkiegészítők.
Ezek a kiegészítők szinte 1000%-ban semmi mellékhatást nem produkálnak, leszámítva a kreatin hashajtó hatását egyszerre nagyobb adag fogasztásakor. Elkezdhetsz újra kondizni és kajálni jól, ha nem tudsz eleget enni szilárd kajából jöhet a táplálékkiegészítő is.
2/9 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem attól volt.
3/9 anonim válasza:
Látod-latod, koxolnod kellett volna :)
4/9 anonim válasza:
Nincs osszefugges a kreatin es a daganat kialakulasa kozott.
5/9 anonim válasza:
Fiataloknál sajnos viszonylag gyakori a hererák :( jó hír, hogy időben észre lehet venni és egész jól gyógyítható.
Nem a fehérjetől meg a kreatintól lett.
6/9 anonim válasza:
Cigizzetek, füvezzetek, alkoholizáljatok, zabáljátok a szemét cukros, zsíros kajákat.
Csak a táplálékkiegészítőkkel vigyázzatok, mert rákot okoznak! A kreatin pl hererákot. De a C-vitaminnal is óvatosan, mert vesekő!
7/9 A kérdező kommentje:
Eletemben nem dohanyoztam nem ittam es nem drogoztam, de koszonom a hasznos valaszt:) okos vagy
2018. okt. 2. 13:58
8/9 anonim válasza:
Ezt nem neked szánta, hanem általánosan. És egyetértek vele igaza van. Rögtön a táplálékkiegészítőkben keresik a hibát, holott ezek csak élelmiszer koncentrátumok. Még fullos étrendel sem tesznek csodát atesteddel.Lassan egy lapon említik a drogokkal,piával,fűvel. A kokszal már megszoktuk, hogy annak veszik.
9/9 anonim válasza:
De akkor hogy gondolsz ilyen hatalmas fas szságot, hogy a kreatin vagy a kiegészítők okozták a rákod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!