Látszik a változás, izmosodtam? (képpel)
2 hónapja edzek, ez volt az első kérdésem: https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__105..
Ott így néztem ki: [link]
Azóta elkezdtem tömegelni, eltelt 1 hónap és most már 89kg-ról 92kg-ra nőtt a testsúlyom.
Jelenleg így nézek ki:
Szerintetek látszik már valami, izmosodtam?
#10,
Elgondolkodtam a javaslatokon. Viszont mielőtt változtatnék a terven, én is kifejteném a véleményem, hogy én mit gondolok.
1. Igen, ez jó ötletnek tűnik, viszont én azért szedtem külön a fekvenyomást és a mellről nyomást, mivel ha pl. fekvenyomok, legyen az döntött padon vagy egyenesen, utána kevesebb súllyal fog menni a mellről nyomás, ugyan így fordítva, ha mellről nyomással kezdek akkor kevesebbel fogok fekvenyomni, tehát az egyik gyakorlat a másik rovására megy, amelyiket előbb végzem abban fogok jobban fejlődni. Viszont ez szerintem egy jó ötlet, lehet kipróbálom és ha bejön akkor meg lesz cserélve.
2. Nem tudom, hogy mit értesz fej fölé nyomásnak, lehet ugyan azt gondoljuk csak más szót használunk rá. Én amikor mellről nyomást csinálom akkor erre a gyakorlatra gondolok: [link] nem tudom, hogy te is erre gondolsz-e
Vállra viszont szerintem elég sokat csinálok. "A napon" csinálok Döntött törzsű oldalemelést, míg "B napon sima oldalemelést. Ezekből 3x8-at, ezt nem írtam bele a tervbe, ezeket csinálom szuperszettbe a bicepsszel és a tricepsszel.
3. A guggolás igen, az sok. Viszont az azért van így hogy meglegyen a heti volumen. Mivel ha 4x van edzés egy héten akkor 16 sorozat guggolás megy combra, ha 3x van edzés és A-B-A van, akkor 13 sorozat, míg B-A-B esetben pedig 11 sorozat megy lábra. Ha lejebb veszem a sorozatszámot, akkor nem tudom hogy elég lesz-e a volumen.
4. Próbáltam heti 3x edzeni, úgy csináltam az 1. hónapban, mikor az ICF-et csináltam. Viszont heti 3 edzéssel nem tudom összerakni a tervet. Vagy kevés lesz a volumen, vagy nem lesz minden megedzve heti 2x, vagy kihagyok valami kiegészítő gyakorlatot, ha pedig minden tökéletes akkor túl hosszúra elnyúlik egy edzés. A mostani edzésem is elnyúlik néha 2 óráig, bemelegítéssel, mindennel együtt. Ha ezt mégjobban összesűríteném, heti 3-ra, még tovább tartana 1-1 edzés.
Vagy nagyon pu.ncin edzel, vagy nincs kajád, vagy totál előnytelen mind a két kép, de én szinte semmi fejlődést nem veszek észre...tizenévesen anno nyári gyakorlaton több izmot szedtem fel hasonló testalkattal mint te és akkoriban se kaja se tápkieg...na jó nem "boomerkedek" tovább.
Inkább csinálj jobb képeket!
Ami pozitívum hogy a kiinduló forma teljesen átlagos vagy talán kicsit jobb is!
Az arányaid rendben!
Használd ki a nyári szünetet.
De azért megint jött az én annó 2 tégla arrébb pakolásától 5x különben néztem ki válaszok :D
Fura sose látom ezeket az utcán :D
Ne itt kérj segítséget ez ügyben, mert elmegy a kedved az egész sporttól.
Itt mindenki 120-al nyom fekve, meg 150-el guggol pár hónap alatt. Ez alap.
Ha ennyire érdekel más véleménye, keress fel egy komoly edzőt.
18
Kezdőként nehogy pénzt adjon egy "komoly edzőnek" ugyanazt mondja el neki mint amit megtalál az interneten.
Egyébként senki se hurrogta le a srácot nagyon,sőt gyk szinten elég jó válaszokat kapott.
Mégis mi mást lehet mondani ha semmi se látszik a képeken ?!
2020-ban rossz minőségű homályos szelfiket készíteni gáz szerintem.
Kb 10 éve ilyen fotókat készítettem egy olcsó kompakt fényképezővel (és nem téglapakolás volt a nyári gyakorlat.. :D)
imgur . com /a/QlkMj9W
Mi nem látszik? Komolyan a fotóminőségen ugrálsz? Teljesen rendben vannak a fotók, mit akarsz, készíttesen egy műtermi fotósorozatot?
Én sem edzőhöz, sem edzőterembe nem jártam soha, hanem itthon elintézek magamnak mindent.
De ha a gyerek így el van veszve, más véleményére kíváncsi, akkor igenis elmehet egy megbízható edzőhöz, aki felvilágosítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!