Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vannak olyan fenék, hát és...

Vannak olyan fenék, hát és comb izom erősítő gyakorlatok amik rövid idő alatt látványos változást hoz?

Figyelt kérdés
Már egy ideje az alap gyakorlatokat csinálom amivel erosithwtnek de valahogy nem akareglatszani. A válaszokat előre is köszönöm

2020. jún. 20. 20:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Persze, meg veszel 10 db kaparós sorsjegyet, és milliomos leszel.
2020. jún. 20. 21:54
 2/13 A kérdező kommentje:
Oké, akkor várom a normális válaszokat
2020. jún. 20. 22:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Talán a futás és a lépcsőzés jó lehet.

Milyen gyakorlatokat csinálsz most?

2020. jún. 20. 22:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Rossz megközelítés.Az alapgyakorltok látványos változást hoznak.Máshol keresd a hibát.
2020. jún. 21. 05:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg guggolás, lábemelést,kitörés néha biciklizek és a futásra szeretném rá enni magam. Az evéssel szerintem nincs bajom mivel egészségesebben eszek, csak vizet vagy gyümölcsleveket iszok, szóval nemtudom mi lehet a baj. Emellett igazából ami nem egy edzés de mozgatja a lábamat az a társastánc, és gördeszkázás. Ezek nem feltétlen erősítenek de mozgás úgyhogy gondoltam leirom
2020. jún. 21. 10:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon jók amiket csinálsz, ha rendszeresen csinálod akkor meglesz a hatása.

Én három hónapja keztem futni, minden második nap 3 km. A hasam teljesen lement, a fenekem valahogy feljebb ment 😀. 2-3kg ment le, nem sok, de átalakult a testem. Szóval a futás szerintem jó lenne neked is. 🙂

2020. jún. 21. 11:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a segítséget 😊
2020. jún. 21. 17:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Az izmok a megfelelő terhelésre,táplálkozásra,pihenésre reagálnak,és nőnek.

A megfelelő pedig az intenzítás,frekvencia,volumen.

Kis terhelés ,hosszan nem fog izmot növelni

Ritka terhelés szintén nem.

Alacsony Volumen szintén hatástalan.

A másik véglet sem eredményes.

Túl nagy az intenzitás,túl gyakran

És sok volumen,azaz sok sorozat.

Ezek öszhangja ,a szintedhez mérve gyakorisága,illetve mennyisége fog eredményt hozni.

Edzéshez program kell,ahol pontosan meghatározható,hogy melyik nap mit,és mennyit,mekkora terheléssel csinálsz.

Az előző a futást ajánlotta.A futás remek aerób edzés,javítja az állóképességet,a kardiovaszkuláris teljesítményt,és megfelelő kaja mellett zsirt égethetsz vele.

Viszon Izomépítésre alkalmatlan.

Nézz meg képeket :runnig vs weight training

És rájössz,hogy mi a különbség.

2020. jún. 21. 17:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, azért ajánlottam a futást, mert azzal (is)lehet fogyni. A kérdező gondolom fogyni szeretne, nem vastagabb izmos lábakat.
2020. jún. 21. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Fenék,hát,combizom erősítő gyakorlatokrol volt szó a kérdésben.Nem fogyásról.

A súlyzózással pedig több caloriát lehet égetni,mint ugyanannyi futással.

Mivel utóégető hatása van.Azaz az edzés végeztével továbbra is égeted a felesleget,míg futásnál ez a hatás csak a mozgás ideje alatt történik.

Ettől függetlenül nem ellenségem a futás,hisz már írtam,hogy hasznos.

A célnak megfelelő mozgásformát kell kiválasztani,és természetesen,amit az ember szeret is csinálni.

2020. jún. 21. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!