Vannak olyan fenék, hát és comb izom erősítő gyakorlatok amik rövid idő alatt látványos változást hoz?
Figyelt kérdés
Már egy ideje az alap gyakorlatokat csinálom amivel erosithwtnek de valahogy nem akareglatszani. A válaszokat előre is köszönöm2020. jún. 20. 20:58
11/13 A kérdező kommentje:
Igen mert én nem fogyni szeretnék hanem inkább alakot formálni. Mert nem modnom hogy el vagyok hizva mert 58kg vagyok és nagyjából jól eloszlik rajtam csak ugye az a nem mindegy hogy ennek hány százaléka zsír. A legutóbbi mérésen kb. 25 kiló zsír volt rajtam és engem ez zavar. Felőlem lehetek 65 kiló is de ennek ne legyen a 70%a zsír hanem inkább izom
2020. jún. 21. 23:27
12/13 anonim válasza:
Nem is kell megijedni az izomnövekedéstől.Nem fogsz hatalmas izmokat növeszteni nő létedre.Viszont a test alakját az izmok adják.Tónusos,kerek,kidolgozott.
Nézned kell egy 3napos teljes test programot.Ennek a lényege,hogy minden edzésen,alapgyakorlatokkal megdolgoztatod az izmaidat a hét 3napján,köztük 1pihenőnappal,ami a regenerációt biztosítja.Ez általában H,Sze,P felosztás.
Étrendjavaslatokat is találsz.
Ha jol csinálod,akkor 2-4hónapon belül látványos fejlődést érhetsz el.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszön szépen a jó tanácsokat😊
2020. jún. 22. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!