Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vastag labfejre valami gyakorl...

Vastag labfejre valami gyakorlat ?

Figyelt kérdés

Nem vagyok Nagyon kövér 5kg plusz van rajtam De a labfejem annyira kober és vastag hogy egy szandal vagy papucs sem all jól

Tudtok valami tippet gyakorlatot erre ?

Vagy torodjek bele ??

Anyum 90kg és a lábfeje vékonyabb minz nekem :(

Vagy erre mi a megoldás ?

2020. aug. 3. 11:32
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
10 akkor elfogadom a helyzetet,nagyon sokat nem tudok egy cipőre szánni Atlag 10-max 20ért veszek. Mert sajnos a drága se all jobban :(
2020. aug. 3. 13:00
 12/27 anonim ***** válasza:
11 de itt olyan cipőt készitenek amit te megálmodsz és pont passzolni fog a lábadra, ezért érdemes gyűjteni rá
2020. aug. 3. 13:14
 13/27 anonim ***** válasza:
Én vastag pélóra keresek megfelelő méretű muffot😹
2020. aug. 3. 17:16
 14/27 A kérdező kommentje:
13 ne itt mocskoskodj legyszi 😡
2020. aug. 3. 17:30
 15/27 anonim ***** válasza:
Jólvan visszaszívom.. Viccet félre téve, nem lehet hogy valami miatt vizesedik a lábfejed? Cigizel? Iszol eleget? Volt veseköved?
2020. aug. 3. 17:33
 16/27 A kérdező kommentje:

Nem dohányzok ,nem tudok róla hogy vesekovem lett volna.

Nagyrészt vizet iszok ritkán kólát az igaz.

De ha amit irtam korábban is

Ha vizesedne az a bokamon meglatszana de épp hogy a bokam vékony a labfejem meg nagy vastag :(

2020. aug. 3. 17:37
 17/27 anonim válasza:
Egyébként ez miért zavar annyira? E miatt ér valami hátrány? Szerintem csak fogadd el a lábad és hordja széles vagy nyitott cipőket, különben ha szűk a cipő akkor butykod lesz ami csúnya tényleg és fájni fog
2020. aug. 4. 12:12
 18/27 A kérdező kommentje:

17 éppen nyitott cipőket Nemtudok hordani papucsot vagy szandált mert nem megy rá a labamra.

Sportcipot tudok csak vagy Converset mert azt ugye kintebb fűzöm meg a vászon anyag enged is.

Próbáltam én már börcipto is betörni ami elvileg enged gyakorlatilag a vér folyt a lábamból de nem tágult meg.

2020. aug. 4. 12:19
 19/27 anonim válasza:
A flip flop hogy nem megy rá? Esetleg feljebb nem mész méretben hogy szélesebb legyen a cipő?
2020. aug. 4. 12:34
 20/27 A kérdező kommentje:

19 nem épp a flip flop meg az ilyen pantos dolgok esélytelen

Nincs értelme nagyobbat venni akkor még rosszabb mert egyel nagyobb az nem szélesebb

Ha meg sokkal nagyobbat veszek hogy néz ki ?!!

2020. aug. 4. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!