A "felbőszült bika" szindróma testépítők körében tényleg létezik?
Az utóbbi időben feszült vagyok, jóformán idegesít minden. Egyik nap kollégám értetlenkedett valami projekten, az asztalt majdnem ráborítottam...négyen fogtak le.
Orvos ismerősömnek meséltem, kérdezte használok-e valami anabolikus szteroidot? Mert tesztoszteron túltengésnel ez előfordul.
Mondtam neki kizárt dolog, a kérdés is felháborító.
Hozzátartozik az igazsághoz hogy heti 1000 mg teszto megy, de sok terembejáró haverom mondta ez manapság átlag mennyiség, ennyit mindenki használ.
Ez így van, bástya én nem is tagadom, valóban nem merném!
A kőkeménység mérőfoka a HMCS-k körében "Merjed-e oszt' bőleszúni' a koxxxot magadba báttya'?!" Én csak egy decibelnyi fingfelhőt vagyok képes eregetni maximum a borjúmájas kisfiútestemmel.
Egyébként, inkább megennék 15 kg okinawai algás tésztát, semmint megpróbáljam beszúrni magamnak az ukrán lótesztoszteront. Nem vagyok én oly' bátor sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!