4 éve gyúrok és most csináltam vérvizsgálatot és kiderült hogy Gilbert szindrómás vagyok Szerintetek abba hagyjam?
Edzést ne hagyd abba. Nekem annyi szokott lenni, ha iszom vagy, ha sokáig vagyok fent, elkezdenek besárgulni a szemeim. Edzést semmiképpen ne hagyd abba. Menjen rendes multivitamin. Annyi az egész, hogy a májadnak egy fokkal megterhelőbbek ezek a hatások, mint egy normál embernek. Bár ez állapottól is függ. Nem írtad le mennyi volt a bilirubin.
Koxot, meg drogot meg ilyesmiket nem ajánlok, az első válaszoló egy idióta.
Te félkegyelmű!
Azért mert neked 10%-al ugrik ki az határérték, attól még van olyan is akinek 300%-al. Pontozzál le meg kokszoljál nyugodtan, csak itt ne osztogass tanácsokat.
A kérdező nem írta le a leletei eredményeit, ezért nem tudjuk pontosan mi van.
De hidd el a májnak ez nagyobb meló, amit persze nem veszel észre. Az alkoholistáknak is kell azért 10-15 év mire kinyírják magukat, akkor 9 év alkoholizmus után még simán el lehet mondani "semmi bajom". Én se mondom, hogy halálos betegség, de vannak dolgok amikre érdemes figyelni. Pl: kerülni a paracetamol tartalmú gyógyszereket, eleget aludni, nem sokat inni.
Amúgy meg, qurva nagy poén full sárga szemekkel mászkálni a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!