Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jól érzem ha nincs meg a...

Jól érzem ha nincs meg a genetika a kemény edzés az semmit se ér?

Figyelt kérdés
A semmit se azt ne szó szerint értsétek. Arra gondolok ha nincs jó genetika akkor ha kő keményen eddz valaki is rosszabbul fog kinézni mint a csúcsgenetikájú komolytalan edzéssel és ha a csúcs genetikájú komoly edzésekbe fog akkor meg fényévekre lesznek. Az én példám: most vagyok 23. Gimiben volt egy srác komolytalan edzéssel és semmilyen odafigyeléssel a kajára vonatkozón jobban nézett ki mint én aki odafigyeltem rájuk. Most ha ő még oda is figyelt volna akkor mi lett volna? Persze naturál ő is én is. Szerintem a genetika a nulladik és az első és a második és a harmadik is a fontossági sorrendben. Ráadásul én lábcentrikus is vagyok és a vádlim nagyobb is a felkaromnál jóval úgy, hogy arra sose edzettem komolyan. Mikor én nagy kart akarok amúgy. Jól látom? A lábam az amúgy elég erős. Semmi más nem az.

2020. júl. 23. 12:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

20#

Azt erő növelésére találták ki és a mai napig erőemelők körében elterjedt edzés.

Mindenképpen lehet vele testépíteni, kicsit korrigálni hogy max effort napon nem 1 RM-et akarunk csinálni hanem mondjuk 5-6 ismértlésnél a maximumot, de attól még nem optimális testépítésre.

Akkor már mért ne felső alsó test felbontás simán a max effort és dynamic effort napok nélkül.

Vagy egy sima push pull leg?

2020. júl. 23. 22:56
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Hány éve edzzel,és hány kilórol indultál?

Mert ha itt pöchölsz vmi bovli edzéssel 4-5hónapja,akkor ez a genetikai eszmefuttatás teljesen tárgytalan.

Olyan nincs,hogy ne fejlődjön valami,ha mindent jol csinálsz.Muszáj neki.Az lehet a gond,hogy rossz ismétléstartományban,sorozatszámban,gyakoriságban edzzel karokat.

Sablonban gondolkodsz,ahelyett,hogy kitapasztalnál dolgokat.Lehet az izomrostok eltérőek,eltérő mennyiségű gyors,vagy lassú rost található itt-vagy amott.Ehhez kell igazítani dolgokat.De lehet más oka is.Pld nem e bicepszfétised van,és éppen hogy xarrá edzesz egy kis izmot,ahelyett hogy pihentetnéd.Innen ezt nem tudhatom.Azonban sokkal egyszerűbb a probléma,minthogy itt genetikai térképek tanulmányozásába kezdjünk,az biztos.

Ha profi vagy,és éppen Markus Ruhl típusú tricepszgondjaid vannak,akkor nem szóltam semmit.

2020. júl. 24. 19:24
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok profi utolsó és nem is az edzés a fő célom mert egyetemista vagyok de 5+ éve edzek és a lábam az jól fejlődött a karom pedig nem. Ráadásul lábra nem is edzek keményen. Nem azt mondtam, hogy nem fejlődik de az egyik 3x gyorsabban. Akkor miért ne mennyek bele a genetikába? Hagyjam figyelmen kívül, hogy ennyire aránytalanul fejlődök? Igazad van egyszerű a probléma a karom lassabban fejlődik de sokkal.
2020. júl. 25. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!