Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jól érzem ha nincs meg a...

Jól érzem ha nincs meg a genetika a kemény edzés az semmit se ér?

Figyelt kérdés
A semmit se azt ne szó szerint értsétek. Arra gondolok ha nincs jó genetika akkor ha kő keményen eddz valaki is rosszabbul fog kinézni mint a csúcsgenetikájú komolytalan edzéssel és ha a csúcs genetikájú komoly edzésekbe fog akkor meg fényévekre lesznek. Az én példám: most vagyok 23. Gimiben volt egy srác komolytalan edzéssel és semmilyen odafigyeléssel a kajára vonatkozón jobban nézett ki mint én aki odafigyeltem rájuk. Most ha ő még oda is figyelt volna akkor mi lett volna? Persze naturál ő is én is. Szerintem a genetika a nulladik és az első és a második és a harmadik is a fontossági sorrendben. Ráadásul én lábcentrikus is vagyok és a vádlim nagyobb is a felkaromnál jóval úgy, hogy arra sose edzettem komolyan. Mikor én nagy kart akarok amúgy. Jól látom? A lábam az amúgy elég erős. Semmi más nem az.

2020. júl. 23. 12:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
Xar vagy
2020. júl. 23. 18:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne edz annyit lábra.

Pl.: Tiniként edzettem lábra, majd később elmaradt és kb 2 éven át nem tettem, majd mikor újból ekezdtem akkor is a láb edzé volt mindig amit kihagytam ha valami miatt nem tudtam edzeni.

Így is túl fejlett lábaim vannak. Olyan szinten, hogy amikor megkérdeztem egy IFBB Pro testépítőt, hogy szerinte milyen szinten állok, az egyik bókja az volt, hogy jók a lábaim.

A mostani barátnőm is meglepődött amikor elmondtam neki, hogy lábra nem nagyon edzek.

Nem akarok versenyezni. Nem akarok nagyokat gugolni, felhúzni stb... a testépítés terén akarok maradni, szóval minek edzem én is heti szinten a lábam, ha mások már így is túl fejletnek hiszik?

Szóval ha te is ilyen vagy, akkor tényleg ne edz rá minden héten vagy ha nincs kedved konditerembe menni vagy valami közbe jön akkor a láb edzést hagyd ki.

2020. júl. 23. 18:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mutasd azt a jó lábat báttya, igaz én nem vagyok ifbb pro kontra, de megmondom a frankót
2020. júl. 23. 18:28
 14/23 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, hogy jó edzésterv annak írom, hogy az van de attól még van erősségem és gyengeségem akármivel. Dekaszuszi akármit is mutatnék neked attól még a lábam aránytalanul nagy a karomhoz képest. Felesleges kép. A többieknek meg nem edzek lábra súllyal de futok sokat amit nem hagyok ki és mégis megnőtt aránytalanul nagyra magamhoz képest. Nyilván ha Ronni Coleman csúcskarjához nézzük akkor kicsi de az enyémhez ge.ci nagy.
2020. júl. 23. 19:26
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#12 nek írtam
2020. júl. 23. 19:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Dekaszuszi:

[link]

[link]

Szerintem egyátalán nem durvák a lábaim, de szinte semmit sem edzek rá. Koronavírus után 1x edzettem rá, előtte ebben az évben kb 5-6x.

Előtte kb féléven át egyátalán nem, az előtt meg kb 3/4 éven át úgy edzettem rá, hogy edzettem rá, de csak néha gugoltam és azt is sokszor elhagytam ha nem volt kedvem hozzá.

Ennél nagyobb lábat nem akarok, ez most illik a felsőtestemhez (vagyis pici le van maradva, de az átlag embernek nem tűnik fel). Nem akarok erőemelni, sem testépítő lenni. Most a vírus miatti kondi hiányba rámjött egy kis felesleg. Ha láb fétises vagy és akarsz vékonyabb képet is írj rám kb 3 hónap mulva megígérem addig is hanyagolom a láb napokat.

2020. júl. 23. 20:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
(Ja és az ifbb pro akivel beszéltem gondolom nem a mostani állapotomra mondta hogy jó, csak hogy van rajta elég izom tömeg, hogy versenyre feltudjam hozni, mert versenyzéssel kapcsolatban kérdeztem.)
2020. júl. 23. 20:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Ja azt hittem dekaszuszi, hogy nekem írtad. Továbbra is áll amúgy amit mondok a gyengeségen nem változtat semmi sem kicsit kompenzálni lehet de a gyengeség marad és nekem az a karom. Pedig azt akarok nagyot. Akkor mégis a genetika a ludas itt nem?
2020. júl. 23. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Edzés nélkül valóban nem rossz, ez egy jó alap
2020. júl. 23. 21:14
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért, milyen edzésterved van?

Biztos valami bro shit edzéstervet csinálsz.

Próbáld ki inkább a konjugált módszert.

2020. júl. 23. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!