Teljesen elvette a kedvem az edzéstől a barátnőm látványa. Hülyeség?
Szóval én évek óta sportolok, egyre többet (most heti 4-5) és több súllyal és alapvetően nagyon elégedett vagyok az alakommal, egy Sara Samapio-s formából (kis mell, egyenes derék) kihoztam a legtöbbet, amit tudtam. 171 centi és 53-54 kiló vagyok és mindenhol látszanak az izmaim.
De hétvégen fürödni voltam az egyik barátnőmmel és behaltam. ő is sportolgat kicsit, de messze nem annyit mint én, és TÖKÉLETES teste van. Nyilván nagyon irigy vagyok a 70C-s melleire és a hosszú szőke hajára is, de mivel a hasán semmi zsír, még az is jobban néz ki, mint az enyém, a kevés izom is látszik.
Kösz, hogy meghallgattatok:D
Ez a tehetség vs szorgalom szitu, csak ugye általánosabban: adottság kontra szorgalom. Nyilván ha együtt a kettő, az évek után nagyon pro, de a legtöbb jó adottságút évek alatt aláz egy átlag feletti szorgalmú, mert a legtöbb szerencsés elvan az adottságaival.
Persze a testképzavar más, ott senki nem fog igazságot tenni, ha nincs kikezelve.
Amugy igen, valoszinuleg a melle miatt vagyok irigy, es a hasa miatt, amik az en gyenge pontjaim. Az osszes tobbivel nem cserelnek semmikepp.
A hasam biztos, hogy sokkal erosebb, de oda megy a ""feleslegem"", mig neki semennyi sincs rajta, igy latszik a lightos izomzata is.
De most mar atgondoltam a dolgot, es tenyleg hulyeseg ezen fennakadni, csak kicsit elkeseredtem tegnap, hogy minek is csinalom en ezt a csomo edzest?
Neki egyszeruen ezt adta az eg, nekem meg mast, ugyis mind meghalunk^^
Kosz a valaszokat, rosszabbra szamitottam!
Majd eltelik pár év,és ezek a gondolatok nem lesznek jelentősek.A másokhoz való méricskélés értelmetlen.Egyrészt,mert nem vagyunk egyformák genetikailag,másrészt nem mindenki tud annyit,és úgy edzeni,mint a másik.Végül rájössz,hogy az a fontos hogy önmagadhoz képest mit hoztál ki az edzéssel.
Ezért is felesleges pldául egy naturált összevetni egy szerhasználóval.
Nem ugyanazok a feltételek,így nem is lehet ugyanaz az eredmény.
A te esetedben sem lehet a barátnőd összehasonlítási alap.
Ez csak akkor lehetne elméletben,ha mindenben megegyezőek lennének a feltételek.Akkor lehetne a munkát,a befektetett energiát számításba venni.És akkor igaz lenne az a tétel,hogy aki többet tett érte,az jobban is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!