Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesen elvette a kedvem az...

Teljesen elvette a kedvem az edzéstől a barátnőm látványa. Hülyeség?

Figyelt kérdés

Szóval én évek óta sportolok, egyre többet (most heti 4-5) és több súllyal és alapvetően nagyon elégedett vagyok az alakommal, egy Sara Samapio-s formából (kis mell, egyenes derék) kihoztam a legtöbbet, amit tudtam. 171 centi és 53-54 kiló vagyok és mindenhol látszanak az izmaim.

De hétvégen fürödni voltam az egyik barátnőmmel és behaltam. ő is sportolgat kicsit, de messze nem annyit mint én, és TÖKÉLETES teste van. Nyilván nagyon irigy vagyok a 70C-s melleire és a hosszú szőke hajára is, de mivel a hasán semmi zsír, még az is jobban néz ki, mint az enyém, a kevés izom is látszik.

Kösz, hogy meghallgattatok:D

2020. júl. 23. 08:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj erre a sportra úgy, mint egy maratonra és ne úgy mint egy rövidtávú sprintre. Évek múlva meglesz az eredmény. És nem csak külsőleg. Akkor már a te oldaladra fog bőven mutatni a mérleg nyelve.
2020. júl. 23. 15:00
 12/19 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek most is van eredménye csak a barinőjének jobb az alakja. Kedves kérdező én pasi vagyok de ismerem azt az érzést amikor valaki jobb genetikával kevesebb edzéssel jobban néz ki testre. Mondjuk arcra nem de testre igen.
2020. júl. 23. 20:56
 13/19 anonim ***** válasza:
58%
Attól még a pisztoly hiány befigyel
2020. júl. 23. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:
De a kérdező megemlítette a 70c mellet és a hosszú hajat ami szőke. Kérdező neked kicsi a melled és amiatt is irigy vagy rá? Az nem edzés. a 70C meg nem túl nagy de lehet szép.
2020. júl. 23. 21:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Ja ő vékonyabb is mondjuk. Vékony szép formás mellel.
2020. júl. 23. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Ez a tehetség vs szorgalom szitu, csak ugye általánosabban: adottság kontra szorgalom. Nyilván ha együtt a kettő, az évek után nagyon pro, de a legtöbb jó adottságút évek alatt aláz egy átlag feletti szorgalmú, mert a legtöbb szerencsés elvan az adottságaival.

Persze a testképzavar más, ott senki nem fog igazságot tenni, ha nincs kikezelve.

2020. júl. 23. 21:52
 17/19 A kérdező kommentje:

Amugy igen, valoszinuleg a melle miatt vagyok irigy, es a hasa miatt, amik az en gyenge pontjaim. Az osszes tobbivel nem cserelnek semmikepp.

A hasam biztos, hogy sokkal erosebb, de oda megy a ""feleslegem"", mig neki semennyi sincs rajta, igy latszik a lightos izomzata is.

De most mar atgondoltam a dolgot, es tenyleg hulyeseg ezen fennakadni, csak kicsit elkeseredtem tegnap, hogy minek is csinalom en ezt a csomo edzest?

Neki egyszeruen ezt adta az eg, nekem meg mast, ugyis mind meghalunk^^

Kosz a valaszokat, rosszabbra szamitottam!

2020. júl. 23. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Anya, ha van egy maroknyi jóság a hasad alján, az nagyon nem biztos, hogy hátrány. Jó, aranyos a gyerekhas is, de felöltözni sokkal komolyabban lehet egy felnőtt formával.
2020. júl. 24. 01:02
 19/19 anonim ***** válasza:

Majd eltelik pár év,és ezek a gondolatok nem lesznek jelentősek.A másokhoz való méricskélés értelmetlen.Egyrészt,mert nem vagyunk egyformák genetikailag,másrészt nem mindenki tud annyit,és úgy edzeni,mint a másik.Végül rájössz,hogy az a fontos hogy önmagadhoz képest mit hoztál ki az edzéssel.

Ezért is felesleges pldául egy naturált összevetni egy szerhasználóval.

Nem ugyanazok a feltételek,így nem is lehet ugyanaz az eredmény.

A te esetedben sem lehet a barátnőd összehasonlítási alap.

Ez csak akkor lehetne elméletben,ha mindenben megegyezőek lennének a feltételek.Akkor lehetne a munkát,a befektetett energiát számításba venni.És akkor igaz lenne az a tétel,hogy aki többet tett érte,az jobban is néz ki.

2020. júl. 25. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!