Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljesen elvette a kedvem az...

Teljesen elvette a kedvem az edzéstől a barátnőm látványa. Hülyeség?

Figyelt kérdés

Szóval én évek óta sportolok, egyre többet (most heti 4-5) és több súllyal és alapvetően nagyon elégedett vagyok az alakommal, egy Sara Samapio-s formából (kis mell, egyenes derék) kihoztam a legtöbbet, amit tudtam. 171 centi és 53-54 kiló vagyok és mindenhol látszanak az izmaim.

De hétvégen fürödni voltam az egyik barátnőmmel és behaltam. ő is sportolgat kicsit, de messze nem annyit mint én, és TÖKÉLETES teste van. Nyilván nagyon irigy vagyok a 70C-s melleire és a hosszú szőke hajára is, de mivel a hasán semmi zsír, még az is jobban néz ki, mint az enyém, a kevés izom is látszik.

Kösz, hogy meghallgattatok:D

2020. júl. 23. 08:58
1 2
 1/19 anonim válasza:
61%
Mutass képet magatokról.
2020. júl. 23. 08:59
 2/19 A kérdező kommentje:

Na jó, a tökéletes testet módosítom tökéletes felsőtestre.

Fenék/láb nálam tényleg jó.

2020. júl. 23. 09:03
 3/19 anonim válasza:
92%
Testképzavaros vagy.Tuti te is jól nézhetsz ki.
2020. júl. 23. 09:08
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos ilyen a genetika. Igazságtalan. Ez van.
2020. júl. 23. 09:58
 5/19 anonim válasza:
16%
Ez hülyeség,mert az írta látszik rajta.És aki vékony fiatalon,és keveset eddz,később olyan lesz,mint az anyja.Minden nő olyan lesz,ha nem vigyáz.
2020. júl. 23. 10:00
 6/19 anonim válasza:
20%
Mutass képet
2020. júl. 23. 10:21
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Ebben a sportban a genetika az első tényező meg a nulladik is akármelyik guru akármit is hazudik a kemény akaratról és diétáról. Az akarat bármire képes csak marketingduma. Ezt jól vésd az eszedbe. Ettől függetlenül lehet neked jó tested lefogadom, hogy az van de amit írtam az úgy van.
2020. júl. 23. 11:40
 8/19 anonim válasza:
64%
Nemtudom,én sporttal fogytam,és eszem is közben mondjuk amikor fözelket ettem ebédre vacsira,és paradicsomot ha éhes voltam jobban fogytam.Nálam a kevesebb szénhidrát a nyerő.DE a genetika szöveg marhaság.Bárki lehet jó nő sporttal.
2020. júl. 23. 11:42
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem marhaság a genetika mert mindenkinek van genetikailag egy erőssége és egy gyengesége és bármilyen sportot űz az megmarad. Lehet jó nő de a jobb genetikájú még jobb nő lehet. tehát nem hülyeség a genetika. vagy mivel magyarázod, hogy egy férfi felszed mondjuk 3 kiló izmot addig más hatot? A csoda hiper szuper étrenddel? A csoda porokkal? genetika.
2020. júl. 23. 12:20
 10/19 anonim válasza:
Az igaz végülis,nőknél pl soknál a popsiból nem megy le,csak alakul.
2020. júl. 23. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!