Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az miért van, hogy én 15%-os...

Az miért van, hogy én 15%-os testzsírral vagyok olyan szálkás, mint más 10%-al? ez lehet azért, mert nem hasra, seggre, hanem hihetetlen, de tényleg, teljesen egyenletesen hízom mindenhova?

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 19:35
 1/4 Bzs03 ***** válasza:
Lehet de ha no vagy akkor esetleg neked nagyobb melled van, ami ugye zsirszovet ezert magasabb a tzsd
2020. júl. 21. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Hihetetlen de kép nélkül bárki bármit mondhat
2020. júl. 21. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem az első észrevétel, hogy "Honnan tudod a testzsírszázalékod?" amior a dexa scan is képes 5%ot tévedni és attól függően mennyi ittál előtte teljesen más ereményt mutat?

A másik kérdés, hogy ha saját testzsírszázalékod sem tudod, akkor honnan tudod másokét?

Lehet nagyon jól tippelted meg és tényleg igaz az állítás, csak abból indulok ki hogy az emberek nagy része alulinformált, buta és képtelen lenne rájönni mennyi a tényleges testzsírszázaléka.

Van olyan is, aki szinte 1-2% pontossággal nagyon jól megtippeli ránézésre, de az ritka, sőt az már az az ember aki nem rakna ki ilyen kérdéseket.

2020. júl. 21. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem a testzsírmérő mérleg 21%osnak mutat. Ezt is túlzásnak érzem mert szálkás vagyok. Szerintem nincs ebben megbízható mérés
2020. júl. 22. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!